Τα αποτυπώματα εξιχνίασαν πέντε κλοπές στην Αιτωλοακαρνανία

Τα αποτυπώματα εξιχνίασαν πέντε κλοπές στην Αιτωλοακαρνανία

Οι δικογραφίες υποβλήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου

peripoliko
Έστω και καθυστερημένα, θα βρεθούν τελικά αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη οι δράστες πέντε διαρρήξεων που είχαν γίνει σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας από το μακρινό... 2015 ως τον περασμένο Ιανουάριο, καθώς ταυτοποιήθηκαν από τα αποτυπώματά τους και οι δικογραφίες υποβλήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Πρόκειται για διαφορετικές περιπτώσεις, με την παλαιότερη να χρονολογείται στις 26 Μαρτίου 2015, όταν είχαν κλαπεί δίχτυα, ρούχα και μπότες ψαρέματος μαζί με τρεις μπαταρίες δικύκλου και αυτοκινήτου από μια πελάδα, την αχυρένια καλύβα που στηρίζεται σε πασσάλους μπηγμένους στο βυθό της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου. Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 54χρονος.

Επιπλέον, κατηγορούνται ένας 26χρονος που είχε κλέψει στις 19 Σεπτεμβρίου του 2018 μια τσάντα που είχε μέσα 40 ευρώ, δύο τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα από ένα αυτοκίνητο σταθμευμένο στην περιοχή Άνω Βασιλική, ένας 17χρονος που είχε ξηλώσει ένα ηχοσύστημα και είχε αρπάξει δέκα ευρώ από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στο Μεσολόγγι και ένας 26χρονος που διέρρηξε στις 4 Ιανουαρίου φέτος δυο σπίτια στο Μεσολόγγι και άρπαξε από το ένα κοσμήματα και ρολόγια συνολικής αξίας 1.200 ευρώ.

Ειδήσεις σήμερα:

Λέσβος: Ανάστατοι οι κάτοικοι της Μόριας από την εγκληματικότητα

Κορωνοϊός: «Μένουμε σπίτι, αλλά μένουμε ασφαλείς» - Γραμμή SOS 15900 για τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης