ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Βεντέτα στα Ανώγεια: «Δρακόντεια μέτρα» για τη μεταγωγή του Μανώλη Καλομοίρη στον εισαγγελέα

Βεντέτα στα Ανώγεια: «Δρακόντεια μέτρα» για τη μεταγωγή του Μανώλη Καλομοίρη στον εισαγγελέα

Την ίδια ώρα θα διεξαχθεί και η κηδεία του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη, στην ίδια εκκλησία που την Κυριακή κηδεύτηκε ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης

anogoia-kalomiris-manolis
Τα τελευταία δύο 24ωρα βρίσκεται επί ποδός σχεδόν ολόκληρη η αστυνομική δύναμη της Κρήτης, μετά το διπλό φονικό στα Ανώγεια. Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται «άκρως επικίνδυνη», καθώς οι πιθανότητες για δημιουργία βεντέτας ανάμεσα στις οικογένειες Ξυλούρη και Καλομοίρη είναι πολλές.

Η αστυνομία έχει καταρτίσει ολόκληρο σχέδιο προκειμένου σήμερα στις 11 το πρωί, να μεταφερθεί στην εισαγγελία ο 30χρονος γιος του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο από το οπλισμένο χέρι του 30χρονο Γιώργου Ξυλούρη. Ο 30χρονος γιος του Καλομοίρη εκδικήθηκε τον φόνο του πατέρα του, σκοτώνοντας τον Ξυλούρη, μετά από λογομαχία και ένταση που είχε προηγηθεί σε καφενείο της περιοχής.

Η αστυνομία θα μεταφέρει κάτω από δρακόντεια μέτρα τον 30χρονο στην εισαγγελία, όπου θα δώσει κατάθεση και ακολούθως θα αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι.

Το μέτωπο, ωστόσο, δεν είναι ένα, καθώς την ίδια ώρα, στις 11 το πρωί, είναι προγραμματισμένη η κηδεία του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη, στην ίδια εκκλησία που χθες την Κυριακή, πραγματοποιήθηκε η κηδεία του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη.

Οι φοβοι για αντίποινα και για συνέχιση της βεντέτας είναι μεγάλοι, με την αστυνομία να λαμβάνει κάθε μέτρο που είναι δυνατό, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν άλλα φονικά.

Ειδήσεις σήμερα

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός - Σιγκαπούρη: «Θερίζει» στους πληθυσμούς των μεταναστών

Κορωνοϊός - Ισημερινός: Σχεδόν 200 νεκροί και πάνω από 2.000 κρούσματα σε ένα 24ωρο

Κορωνοϊός - Βραζιλία: Πάνω από 7.000 νεκροί και 100.000 κρούσματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης