Τζούλια Γκάρνερ, το κορίτσι των Emmy

Τζούλια Γκάρνερ, το κορίτσι των Emmy

Είναι 27 χρόνων, αλλά μοιάζει πολύ μικρότερη και είναι αρκετά ταλαντούχα για να κερδίζει επί δύο συνεχόμενες χρονιές το πιο έγκριτο τηλεοπτικό -και όχι μόνο- βραβείο για την ερμηνεία της στη σειρά «Ozark» - Κι αυτή φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
garner-arthro
Η Τζούλια Γκάρνερ είναι φρέσκια, όμορφη και σταθερά ανερχόμενη. Παίζει σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες από τα 16 της, με ιδιαίτερη προτίμηση -των σκηνοθετών ενδεχομένως- σε υποθέσεις θρίλερ και τρόμου. Ισως γι’ αυτό να ευθύνεται το αναιδές μουτράκι της και η μικροκαμωμένη σιλουέτα της, που την καθιστούν ιδανική για ρόλους μικρής αλήτισσας.

Αυτό τον ρόλο έχει και στην επιτυχημένη σειρά του Netflix «Ozark», της οποίας η πολυαναμενόμενη τέταρτη και τελευταία σεζόν έκανε πρεμιέρα στις 22 Ιανουαρίου. Η Γκάρνερ ως Ρουθ είχε ξεχωρίσει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, παίζοντας στα ίσα τους βετεράνους Τζέισον Μπέιτμαν και Λόρα Λίνεϊ. Ηταν ωραίο και καθόλου τυχαίο επομένως που βρέθηκε νικήτρια επί δύο συνεχόμενες χρονιές (το 2019 και το 2020) του Primetime Emmy, προσθέτοντας εις διπλούν ένα σημαντικό βραβείο στη συλλογή της - έχει κερδίσει μερικά ακόμα σε μικρότερης σημασίας διαγωνισμούς και φεστιβάλ.

Και να σκεφτείς ότι το παιδικό της όνειρο δεν ήταν να γίνει ηθοποιός, παρότι προέρχεται από καλλιτεχνικό περιβάλλον. Ο μπαμπάς της είναι ζωγράφος και καθηγητής Καλών Τεχνών και η μαμά της ήταν διάσημη κωμικός στην πατρίδα της το Ισραήλ - τώρα εργάζεται ως θεραπεύτρια. Η Ρουθ πήρε κάποια μαθήματα υποκριτικής στα 15 της μόνο και μόνο για να καταπολεμήσει τη συστολή της, αλλά τελικά κατέληξε να υποδύεται κάθε άλλο παρά συνεσταλμένους χαρακτήρες. Εκτός από το «Ozark», στις πιο λαμπρές στιγμές του βιογραφικού της περιλαμβάνονται οι σειρές-διαμαντάκια «The Americans», «Maniac», «Dirty John» και «Wako» και οι ταινίες «Sin City: A dame to kill for» και «Electric Children».

Κλείσιμο


Με δεδομένο ότι το άστρο της είναι σε ανοδική πορεία, δικαίως της ανατέθηκε ο πρωταγωνιστικός ρόλος στο «Inventing Anna», τη νέα πολυαναμενόμενη σειρά του Netflix. Πιστή στο μοτίβο των παλιοχαρακτήρων που της αρέσει να υποδύεται, η Γκάρνερ θα ενσαρκώσει την περιβόητη απατεώνισσα Αννα Σορόκιν, που με το alter ego της Αννα Ντέλβι εξαπάτησε τράπεζες, ξενοδοχεία, εστιατόρια και όποιον κυκλοφορούσε με χρήματα στη Νέα Υόρκη, κρίθηκε ένοχη το 2019 και αποφυλακίστηκε τον Φεβρουάριου του 2021.

Πίσω από τις κάμερες, η Γκάρνερ είναι καλύτερος άνθρωπος από αυτούς που υποδύεται. Τα τελευταία δύο χρόνια είναι παντρεμένη με τον Μαρκ Φόστερ, τον ιδρυτή και frontman της pop μπάντας Foster the People, τον οποίο είχε γνωρίσει δύο χρόνια νωρίτερα στο Sundance Festival. Για την ιστορία, ο γάμος τους έγινε σε κλειστό κύκλο στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης, γιατί η Τζούλια ήθελε να τιμήσει τους γονείς της που είχαν παντρευτεί εκεί 40 χρόνια πριν. Ναι, είναι πολύ ρομαντική και ας μην της φαίνεται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK