Εντυπωσιακό βίντεο: Αεροπλάνο πετάει μέσα στο «μάτι» του τυφώνα Lane

foto-peri-hur

Ενώ ο τυφώνας ήταν κατηγορίας 5

Μοναδικές εικόνες κατέγραψε αεροπλάνο «κυνηγών» τυφώνων που πέταξε μέσα στο «μάτι» του τυφώνα Lane ο οποίος έφτασε στην κατηγορία 5 ενώ κατευθυνόταν προς τη Χαβάη.

Σύμφωνα, πάντως, με την τελευταία ενημέρωση ο Lane είναι πλέον κατηγορίας 4 με τους ανέμους να κινούνται με ταχύτητα 250χλμ./ώρα.

Οι εικόνες κόβουν την ανάσα καθώς μέσα στο «μάτι» του τυφώνα επικρατεί μια απόκοσμη ηρεμία καθώς τα σύννεφα έχουν καλύψει την εικόνα του εδάφους από το αεροπλάνο.

Οι μετεωρολόγοι προβλεπουν ότι ο Lane θα κινηθεί επικίνδυνα κοντά στα νησιά της Χαβάης προκαλώντας πιθανότατα πλημμύρες και καταστροφές από τους ισχυρούς ανέμους.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Giorgos_Patoulis

Θα λειτουργήσει δοκιμαστικά ως χώρος υποδοχής αδρανών υλικών από ανακυκλώσιμα της περιοχής για να αποφευχθεί η απένταξη του από την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση» υπογράμμισε ο περιφερειάρχης Αττικής

asopdd

Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2017 στις Πηγές Άρτας και από τότε, κάθε χρόνο, υλοποιούνται ημερίδες και φεστιβάλ -Φέτος, η ημερίδα με θέμα «Η Κοιλάδα του Αχελώου στην Ιστορία του τόπου» αφορούσε το φυσικό περιβάλλον και το πώς αυτό επέδρασε στην εξέλιξη της Ιστορίας