«Εκτέλεσαν» τον πρώτο άγριο βίσονα που εμφανίστηκε μετά από 250 χρόνια στη Γερμανία

«Εκτέλεσαν» τον πρώτο άγριο βίσονα που εμφανίστηκε μετά από 250 χρόνια στη Γερμανία

Θεωρήθηκε «απειλή» και «δημόσιος κίνδυνος» και διατάχθηκε η εκτέλεσή του - Μηνύσεις από οικολογικές οργανώσεις

Ο πρώτος άγριος βίσονας που εμφανίστηκε στην Γερμανία μετά από 250 χρόνια «εκτελέστηκε» την επόμενη κιόλας μέρα αφού εντοπίστηκε, καθώς ένας δημόσιος λειτουργός τον θεώρησε «δημόσιο κίνδυνο» και έδωσε εντολή σε κυνηγούς να τον σκοτώσουν! 

Ένας περαστικός είχε εντοπίσει το εντυπωσιακό ζώο στις όχθες του ποτεμού Οντερ, στην Ανατολική Γερμανία, κοντά στην πόλη Λέμπους, στα σύνορα με την Πολωνία. Την επόμενη ημέρα κιόλας όμως, εκδόθηκε οδηγία από το γραφείο δημόσιας τάξης της Βρανδενβούργης πως αποτελεί απειλή και δημόσιο κίνδυνο και άρα οι κυνηγοί της περιοχής θα έπρεπε να το σκοτώσουν. 

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αγριας Ζωής κατέθεσε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, καθώς ο άγριος βίσονας θεωρείται προστατευόμενο είδος και η εντολή εκτέλεσής του εφόσον δεν υπήρχε άμεση και ξεκάθαρη απειλή, μπορεί να επισύρει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα. 

ΣΧΟΛΙΑ (34)

Πατακος

Τον σκοτώσανε για να μη δούνε οι άλλοι η λαοί πόσο μοσχάρια είναι και αυτή'Και ότι προέρχονται από μοσχάρωφιλη

Αυτη η γ@@φαρα

Πρεπει να εξαφανιστει απ τον πλανητη γη.

ΨΕΥΤΟΦΙΛΟΖΩΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ

Αυτή είναι η υποκρισία των βορείων. Έρχονται στην Ελλάδα και απαιτούν να μας κάνουν μαθήματα φιλοζωίας, ποιοι οι ΒΑΡΒΑΡΟΙ του βορρά

Makis

Τελικά η ηλιθιότητα δε γνωρίζει σύνορα και εθνικότητες..

ΦΟΛΟΖΩΟΣ

DEN ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΕΓΩ ΑΓΑΠΑΩ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ. ΨΟΦΟ ΟΙ ΒΙΣΩΝΕΣ.

O.Y.K. 28o

Τοοοοο... σο ΜΑΚΑΚΑΣ...έλεος.!

Paris from London

egw tin mana sou

Μαρκος

Από ότι ξέρω οι βίσωνες είναι ζώα της αμερικανικής ηπείρου. Αν λοιπόν ο βίσωνας δεν καβάλησε κανένα υπεραντλατικό για να έρθει στην ευρώπη δεν νομίζω ότι βρέθηκε "τυχαία" εκεί ούτε είναι το φυσικό του περιβάλλον.

Αντίβλαξ

Όχι φίλε, ο Ευρωπαϊκός βίσων είναι αυτόχθον ζώο της Ευρώπης το οποίο έχει σχεδόν εξαφανισθεί: https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C%CF%82_%CE%B2%CE%AF%CF%83%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82 Υπήρχε μάλιστα και στην Ελλάδα στα αρχαία χρόνια. Σήμερα συναντάται εκ του φυσικού μόνο στην Πολωνία, ενώ υπάρχει και ένας "φυτεμένος" πληθυσμός στον Καύκασο. Η σκληρότης των Γερμανών πραμένει εντυπωσιακή.

Σότους

Τα δικαστήρια θα τους τακτοποιήσουν κατάλληλα

ΚΥΝΗΓΟΣ

Όχι έπρεπε να τον αφήσουν να σουλατσέρνει στους δρόμους όπως κάνουν οι δίκοι μας καραγκίοζηδες εδω με τα αγρίογουρουνα στη Θεσαλλονίκη. Άντε ρε κομπλεξάρες που νοιάζεστε για την βιοποικιλότητα και το περιβάλλον και μου πετάτε τα σκουπίδια σας όπου βρείτε.

Μπραβο

Πρέπει να σκοτώνεις δηλαδή ότι πετάει και περπατάει??? Συγκρίνεις τα αγριογούρουνα που εκτοξεύονται οι αριθμοί τους αφού κάποιοι εξολοθρεύουν ολους τους φυσικούς εχθρούς (λύκους κτλ) με ένα προστατευόμενο από τον νομο είδος.

Ζ13

Σωστός!! Αλλά δεν θα βρεις πολλούς να συμφωνήσουν μαζί σου. Ειναι αυτοί που χαίρονται όταν ένα βουβάλι ξεφύγει από την επίθεση ενός λιονταριού, χωρίς να σκέφτονται ότι το λιοντάρι κινδυνεύει με εξαφάνιση σε αντίθεση με τα βουβαλια

Προστευομενο ειδος

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αγριας Ζωής κατέθεσε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, καθώς ο άγριος βίσονας θεωρείται προστατευόμενο είδος και η εντολή εκτέλεσής του εφόσον δεν υπήρχε άμεση και ξεκάθαρη απειλή, μπορεί να επισύρει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα. Διαβασες καθολου ή μπα?????

ΚΥΝΗΓΟΣ

Εσείς από τα Σέκλανα Αιτωλοακαρνανίας κρίνετε ότι δεν ήταν επικίνδυνος έστω και αν είναι προστατευόμενο είδος και δεν μπορεί να κρίνει ο άνθρωπος που ήταν εκεί και έδωσε την εντολή να θανατωθεί το ζώο;Και όπως ξέρετε οι Γερμανοί και γενικότερα οι πιο αναπτυγμένοι από εμάς λαοί δεν παίρνουν τέτοιες αποφάσεις αβίαστα. Για αυτό κάντε μόκο όλοι εσείς οι δήθεν φιλόζωοι που η μόνη σας επαφή με τα ζώα ήταν το λούτρινο αρκουδάκι που κοιμόσασταν αγκαλιά.

458

Μέσα σε κάθε γερμανό κρύβεται ένας ναζί. Λαός δολοφονικών εντσίκτων.

Αντιυποκριτής

Είπε αυτός που θεωρεί όλους τους ανθρώπους ίσους και δε δέχεται τις κατηγοριοποιήσεις λόγω χρώματος, φυλής και άλλων φαιδρών χαρακτηριστικών.

🇬🇷Epwnvmus🇺🇸

Once a Βarbarian,, Always a Βarbarian. Οσα χρονια κ να περασουν, η ωμή βαρβαρότητα ειναι στο DNA ορισμένων λαών!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

thalassia_eidi

Διεθνής έρευνα προειδοποιεί για τις επιπτώσεις των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στη θάλασσα – Η απώλεια θαλάσσιων ειδών μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις στη βιοποικιλότητα και τη διατροφική ασφάλεια

BlueCycle_1

Το BlueCycle είναι ένα πρόγραμμα Γαλάζιας και Κυκλικής οικονομίας που προσεγγίζει ολιστικά το πρόβλημα των θαλάσσιων πλαστικών απορριμμάτων που προέρχονται από την αλιευτική και ναυτιλιακή δραστηριότητα - Δημιουργήθηκε και λειτουργεί υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη

1