Περιφέρεια Αττικής: Ανάδειξη του Ποικίλου Όρους μέσω αθλητικών, πολιτιστικών και εκπαιδευτικών δράσεων

Περιφέρεια Αττικής: Ανάδειξη του Ποικίλου Όρους μέσω αθλητικών, πολιτιστικών και εκπαιδευτικών δράσεων

Τι συζήτησαν στη συνάντησή τους ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Δυτικού τομέα Αθηνών κ. Ανδρέας Λεωτσάκος με τον πρόεδρο του Ποδηλατικού Συλλόγου «ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ» κ. Δημήτρη Ζωναρά

Leotsakos_Zonaras__1_
Συνάντηση με τον πρόεδρο του Ποδηλατικού Συλλόγου «ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ» κ. Δημήτρη Ζωναρά είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Δυτικού τομέα Αθηνών κ. Ανδρέας Λεωτσάκος.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε με την τήρηση όλων των απαραίτητων πρωτοκόλλων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, εξετάστηκε η δυνατότητα διοργάνωσης, σε συνεργασία με τον «ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ», αθλητικών, πολιτιστικών και εκπαιδευτικών δράσεων, με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών μέσα από την προστασία και αξιοποίηση του Ποικίλου, του μεγαλύτερου πνεύμονα πρασίνου στη Δυτική Αθήνα.

Προτεραιότητα του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη και της Περιφέρειας Αττικής αποτελεί η ανάδειξη του Ποικίλου Όρους και του σημαντικού του ρόλου στο ποιοτικό παρόν και στο καλύτερο μέλλον. Η συνεργασία με έναν σύλλογο όπως ο «ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ», ο οποίος μέσα από την δράση του, έχει κατορθώσει να αποτελεί προστάτη του Ποικίλου όρους, θα είναι πολύπλευρη και δυναμική με δράσεις και διοργανώσεις στους πνεύμονες πρασίνου και περιβαλλοντικής εκπαίδευσης της Δυτικής Αθήνας.

Βούληση της Περιφέρειας και του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Λεωτσάκου είναι να μπει το Ποικίλο Όρος στη ζωή όλων μας, να αναδείξουμε την περιβαλλοντική και ιστορική αξία του μέσα από τα μονοπάτια του και να στείλουμε μηνύματα αισιοδοξίας, ζωής και ανθρωπισμού.

Ειδήσεις σήμερα: 

Brexit και Έλληνες σπουδαστές: Στα «ύψη» τα δίδακτρα - Τέλος τα φοιτητικά δάνεια

Βασίλης Κικίλιας: Συγκίνηση για τους υγειονομικούς αλλά και τη γέννηση του γιου του

Ιερέας στο Αγρίνιο: Κοινώνησα 700 πιστούς τα Χριστούγεννα, με τη Θεία Κοινωνία δεν κολλάει ο κορωνοϊός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης