Σε Καισαριανή, Χαϊδάρι, Πύργο «ντέρμπι» μέχρι τελευταίας ψήφου!

Σε Καισαριανή, Χαϊδάρι, Πύργο «ντέρμπι» μέχρι τελευταίας ψήφου!

Δείτε σε ποιους δήμους «κονταροχτυπήθηκαν» οι υποψήφιοι

Σε Καισαριανή, Χαϊδάρι, Πύργο «ντέρμπι» μέχρι τελευταίας ψήφου!
Στο δήμο Καισαριανής εκτυλίχθηκε το απόλυτο ντέρμπι των φετινών εκλογών για τη δεύτερη και την τρίτη θέση: Μία ψήφος κάνει τη διαφορά και με καταμετρημένο το 100% των τμημάτων, στο δεύτερο γύρο ως αντίπαλος του Γιώργου Κοντόσταυλου περνάνει ο Αντώνης Καμπάκας, με ποσοστό 22,36 και απόλυτες ψήφους 2.767. Στην τρίτη θέση με 2.766 ψήφους και το ίδιο ποσοστό 22,36% μένει ο Ηλίας Σταμέλος, και άρα εκτός δεύτερου γύρου, εάν σεν αλλάξει κάτι σε τυχόν επανακαταμέτρηση ή ένσταση. 

Στο δήμο Γορτυνίας (Αρκαδία) ντέρμπι εκτυλίσσεται μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου υποψηφίου, για το ποιος θα περάσει στο δεύτερο γύρου. Ο Αντρέας Κολοβός με 27,80% έρχεται δεύτερος με ενσωματωμένο το 98,81% των τμημάτων, ενώ ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής ο Ευστάθιος Κούλης με 27,60%. Πρώτος είναι ο Γιαννόπουλος Ιωάννης με 41,00%.

Σε ντέρμπι εξελίσσεται και η μάχη του δεύτερου γύρου για το δήμο Κεφαλονιάς. Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο νυν δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, με τους Μιχαλάτο Θεόφιλο με 23,80% και Καλαφάτη Αλέξανδο με 23,34% να δίνουν τη μάχη για το ποιος θα περάσει στο δεύτερο γύρο. Η ενσωμάτωση είναι στο 99,10%. 

Κλείσιμο
Στο δήμο Πύργου έρχονται πολύ κοντά οι δύο πρώτοι υποψήφιοι, πρώτος με 21,65% ο Γαβριήλ Λιατσής, με δεύτερο τον Παναγιώτη Αντωνακόπουλο με 21,25%. Τρίτος μένει ο Αντώνης Καράμπελας με 20,07%, ενώ έχει ενσωματωθεί το 82,20% των ψήφων. 

Τέλος, στο Χαϊδάρι οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι συγκέντρωσαν πολύ κοντινά ποσοστά: ο Μιχαήλ Σελέκος το 18,43%, ο Ανδρέας Μποζίκας 17,93%, ενώ τρίτος έμεινε ο Ευάγγελος Ντηνιακός με ποσοστό 17,45%.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης