ΔΕΗ: Αλλαγή τακτικής για το «χαράτσι» του ενός ευρώ

ebill


Εκπτωση 1 ευρώ σε όσους επιλέξουν ηλεκτρονικό λογαριασμό αντί για επιβάρυνση όσων επιμένουν στο χαρτί.

Εκπτωση 1 ευρώ ανά λογαριασμό θα έχουν οι πελάτες της ΔΕΗ που θα επιλέξουν να λαμβάνουν το λογαριασμό τους μόνο ηλεκτρονικά ανακοίνωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης σε εκδήλωση για την προώθηση του ηλεκτρονικού λογαριασμού που πραγματοποιήθηκε στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα.

Έτσι οι εν λόγω πελάτες θα αποφεύγουν την επιπλέον χρέωση του 1 ευρώ που ισχύει σήμερα για τους λογαριασμούς που εκδίδονται σε χαρτί και θα έχουν επιπλέον όφελος άλλο 1 ευρώ.

Η έκπτωση ή αντίστοιχα επιβάρυνση εφαρμόζονται ανά δίμηνο λογαριασμό ενώ το όφελος θα ισχύει τόσο για όσους έχουν ήδη επιλέξει τον ηλεκτρονικό λογαριασμό όσο και για εκείνους που θα το κάνουν στο εξής.

Σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία από τα 7 εκατομμύρια πελατών της ΔΕΗ οι 800.000 έχουν επιλέξει μέχρι σήμερα τον ηλεκτρονικό λογαριασμό (από τους οποίους οι 200.000 εξακολουθούν να λαμβάνουν και έγχαρτο λογαριασμό) ενώ στόχος είναι το πλήθος τους να αυξηθεί στα 2 εκατομμύρια έως το τέλος του χρόνου.

Ο επικεφαλής της ΔΕΗ ανήγγειλε ακόμη ότι θα διευκολυνθεί η διαδικασία για όσους έχουν αλλάξει αριθμό ταυτότητας προκειμένου να κάνουν την σχετική δήλωση στη ΔΕΗ ενώ επιπλέον θα απλοποιηθεί και θα μειωθεί το κόστος για την αλλαγή ονόματος στο λογαριασμό.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

George

Δεν μας είπαν ποιος θα πληρώσει την εθελουσία για να καταστούν ελκυστικές οι λιγνιτικές μονάδες.

OI ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ

ΠΑΧΥΛΟΤΑΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ GOLDEN BOYS ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ !!!!

Mike

Μάθε να διαβάζεις φίλε μου ... πριν πουλάς πνεύμα ! Όσοι επιλέξουν ηλεκτρ. λογαρ. θα έχουν επί πλέον 1€ έκπτωση !

GS

ΠΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ? ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ... ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΙΣΧΥΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ, ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

venz54

Αν και η «φωτιά» ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν δεν σβήνει, οι τιμές του πετρελαίου μειώθηκαν εκ νέου το πρωί της Τετάρτης - ΓΓ Εμπορίου στον ΘΕΜΑ 104,6: Έχουμε τον απόλυτο έλεγχο ότι τα πράγματα είναι σταθεροποιημένα - Συναγερμός για εντοπισμό επιτήδειων που θα επιχειρήσουν να κερδοσκοπήσουν

3