Ανάκαμψη για το πετρέλαιο με κέρδη 4,2%

oil_monday

Το προθεσμιακό συμβόλαιο Ιανουαρίου 2019 για το αμερικανικό αργό ενισχύθηκε κατά +4,2% στα 53,07 δολ. ανά βαρέλι

Σημαντικά κέρδη σημείωσε σήμερα το πετρέλαιο, ανακάμπτοντας κάπως από τα χαμηλά επίπεδα μετά και τη βουτιά του Νοεμβρίου.

Οι επενδυτές αναμένουν να υπάρξει μείωση της παραγωγής των χωρών του ΟΠΕΚ ο οποίος συνεδριάζει αργότερα μέσα στην εβδομάδα.

Το προθεσμιακό συμβόλαιο Φεβρουαρίου 2019 για το Brent κατέγραψε «άλμα» της τάξεως του +4,07% με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 61,88 δολ. ανά βαρέλι, την ίδια στιγμή που το προθεσμιακό συμβόλαιο Ιανουαρίου 2019 για το αμερικανικό αργό ενισχύθηκε κατά +4,2% στα 53,07 δολ. ανά βαρέλι.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης των προέδρων ΗΠΑ και Κίνας, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να μην επιβάλουν επιπρόσθετους δασμούς για διάστημα τουλάχιστον 90 ημερών, κατά το οποίο θα διεξαχθούν οι συνομιλίες μεταξύ των δύο χωρών προκειμένου να επιλυθούν οι εμπορικές τους διαφορές.

Περισσότερα στοιχεία για το ρεπορτάζ στο www.newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

peiraias_main

«Πρόβα τζενεράλε» για τις  ακτοπλοϊκές εταιρείες η έξοδος του Πάσχα - Πληρότητες έως και 100% σε πολλούς προορισμούς από τη Μ. Πέμπτη - Οι στόλοι και τα δρομολόγια στις «χρυσές» γραμμές των Κυκλάδων

Jeep-Wrangler

Ένας μήνας περίπου έχει μεσολαβήσει από τότε που η Jeep πέρασε στη δικαιοδοσία της FCA Greece στη χώρα μας. Oι ιδιοκτήτες της μάρκας μας εξέφρασαν τα παράπονά τους αναφέροντας πως δεν γνωρίζουν που θα απευθυνθούν για την τεχνική τους υποστήριξη. Εμείς ρωτήσαμε την ελληνική εισαγωγική για το θέμα και σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα του ρεπορτάζ μας.

petrelaio_iran

Ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι αίρει τις εξαιρέσεις που επέτρεπαν σε οκτώ χώρες, ανάμεσά τους και στην Ελλάδα, την εισαγωγή φθηνού ιρανικού πετρελαίου – Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, οι χώρεςθα βρεθούν αντιμέτωπες με βαριές αμερικανικές κυρώσεις 

6
4784267

Με τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών παρατείνεται έως τις 30 Μαϊου η προθεσμία αποπληρωμής των οφειλών του Δημοσίου προς τους ιδιώτες - Περιλαμβάνονται και οι εκκρεμείς αιτήσεις συνταξιοδότησης