Βασίλης Κορκίδης: Πτώση του τζίρου 7% στις φθινοπωρινές εκπτώσεις του Νοεμβρίου

Βασίλης Κορκίδης: Πτώση του τζίρου 7% στις φθινοπωρινές εκπτώσεις του Νοεμβρίου

Η... ζημιά από την επικείμενη «Μαύρη Παρασκευή»

korkidis
Πτώση τζίρου που έφτασε το 7% καταγράφηκε στις ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις του Νοεμβρίου δηλώνει ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Βασίλης Κορκίδης.

Με αφορμή τόσο την πτώση του τζίρου την εκπτωτική περίοδο που ολοκληρώνεται αύριο όσο και την επικείμενη «Μαύρη Παρασκευή» όπου προβλέπεται νέος κύκλος προσφορών έκανε λόγο για την ανάγκη συνολικής αλλαγής στον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι προσφορές και εκπτώσεις.

«Έχουμε φτάσει να έχουμε περίπου 150 μέρες προσφορές κι εκπτώσεις το χρόνο, κάτι που οδηγεί σε αναίρεση του ίδιου του νοήματος των εκπτώσεων» είπε και ανέφερε ότι ήδη έχει ξεκινήσει ένας κύκλος συναντήσεων με τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας Στέργιο Πιτσιόρλα ώστε να αναθεωρηθεί το όλο πλαίσιο.

Σημειώνεται ότι το υφιστάμενο πλαίσιο έχει διαμορφωθεί κατόπιν εμμονής των θεσμών για άνοιγμα προσφορών κι εκπτώσεων καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ειδικά στο Νοέμβριο μάλιστα εν όψει «Μαύρης Παρασκευής» η αγορά είναι παγωμένη καθώς όλοι περιμένουν τις μειώσεις τιμών την Black Friday, για την οποία ήδη έχουν ξεκινήσει διαφημιστικές καμπάνιες» όπως είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης