Ο Σαλβίνι πετάει το γάντι στην Κομισιόν: Εργαζόμαστε για να αυξηθεί η απασχόληση

Ο Σαλβίνι πετάει το γάντι στην Κομισιόν: Εργαζόμαστε για να αυξηθεί η απασχόληση

Αν μας απορρίψουν το προσχέδιο του προϋπολογισμού εμείς θα προχωρήσουμε μπροστά λέει ο υπουργός Εσωτερικών και γραμματέας της Λέγκα

720_195131_331c91e292-a5dac056c27e9f24
Στο προσχέδιο προϋπολογισμού που προβλέπει την άνοδο της σχέσης ελλείμματος- AΕΠ στο 2,4% αναφέρθηκε σε νέες του δηλώσεις, ο υπουργός Εσωτερικών και γραμματέας της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι.

«Αν η Ευρώπη απορρίψει το προσχέδιο προϋπολογισμού εμείς θα τραβήξουμε μπροστά», τόνισε ο Σαλβίνι. «Πιστεύουμε ότι εργαζόμαστε για την ανάπτυξη της χώρας, για να οικοδομηθεί ένα κλίμα εμπιστοσύνης και ελπίδας και για να αυξηθεί η απασχόληση», πρόσθεσε ο επικεφαλής της Λέγκα.

«Θα εξηγήσουμε στους ευρωπαίους επιτρόπους ότι μειώνοντας και το όριο ηλικίας για την συνταξιοδότηση των πολιτών, θα υπάρξουν μεγάλες ευκαιρίες για νέες θέσεις εργασίας των νέων», τόνισε ο ιταλός υπουργός Εσωτερικών.

Στο μεταξύ, ο γενικός δείκτης του χρηματιστηρίου του Μιλάνου σημειώνει πτώση της τάξης του 4,6%, ιδίως λόγω της μεγάλης υποχώρηση των τραπεζικών μετοχών. Το ιταλικό σπρεντ , δε, βρίσκεται στις 276 μονάδες. Το επιτόκιο του δεκαετούς ομολόγου του ιταλικού δημοσίου, τέλος, άγγιξε το 3,22%.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης