Απώλειες για αργό και Brent ενόψει της συνεδρίασης του ΟΠΕΚ

oil21

Στα 65,64 δολάρια το βαρέλι το WTI - Στα 73,1 δολάρια το βαρέλι το Brent

Με ήπιες απώλειες για αργό, αλλά ισχυρές για Brent, έκλεισαν οι τιμές του πετρελαίου, εν όψει της κρίσιμης αυριανής συνεδρίασης του ΟΠΕΚ.

Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επικείμενη αύξηση της παραγωγής από Ιράν.

Οι υπουργοί Ενέργειας των μελών του Οργανισμού αναμένεται να εξετάσουν την πορεία της τρέχουσας συμφωνίας για τις περικοπές στην παραγωγή τους, και εν συνεχεία να αποφασίσουν εάν θα προχωρήσουν σε χαλάρωση των περιορισμών.

Η τιμή για τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Ιουλίου 2018 του αμερικανικού αργού (WTI) έκλεισε με πτώση 17 σεντς ή 0,3% στα 65,54 δολ. ανά βαρέλι.

Την ίδια ώρα, τα αντίστοιχα futures για το πετρέλαιο Brent υποχωρούν κατά 2,2% στα 73,1 δολ. ανά βαρέλι.

Ο ρώσος υπουργός Ενέργειας, Alexander Novak, δήλωσε σήμερα πως η Ρωσία θα διεξάγει συνομιλίες με το Ιράν πριν τη συνάντηση των υπουργών του ΟΠΕΚ.

Πάντως, οι επενδυτές διατηρούν στάση αναμονής απέναντι στις εξελίξεις της συνάντησης, την ίδια στιγμή που η παραγωγή των ΗΠΑ βρίσκεται σε επίπεδα ρεκόρ, και συγκεκριμένα στα 10,9 εκατ. βαρέλια ημερησίως.

Πηγή: www.newmoney.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

rice

Ο εκπρόσωπος του Ταμείου απαντώντας σε ερώτηση σχετική με το ενδεχόμενο να αποπληρώσει η Ελλάδα πρόωρα το δάνειο του ΔΝΤ, επανέλαβε ότι είναι μια απόφαση που θα πρέπει να λάβουν οι ελληνικές αρχές σε συνεργασία με άλλους επίσημους πιστωτές, εάν χρειάζεται

creative-greece

Θα απονεμηθούν σε επιχειρήσεις και φορείς από το χώρο της βιομηχανίας, του τουρισμού και της ναυτιλία διακρίσεις για τις επιδόσεις τους στον τομέα της εξωστρέφειας

retos_mk

«Ο ελληνικός τουρισμός έχει μπεί σε μία φάση ωριμότητας, δεν αντιμετωπίζουμε την αγωνία που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια, όταν ο ένας παραπάνω τουρίστας έκανε τη διαφορά. Το μεγάλο ζητούμενο αυτή την στιγμή δεν είναι αν θα έρθουν πάνω από 30 εκατ. τουρίστες, αλλά πώς θα διαχειριστούμε αυτόν τον κόσμο».

novartis01

Η Δικαιοσύνη όλο και πάει χρονικά πίσω το θέμα της Novartis σε μια προσπάθεια να μπορέσει να «δέσει» προσωρινά κάποια στοιχεία, πλημελημματικού χαρακτήρα, ανεξάρτητα ένα αυτά καταπέσουν στην συνέχεια

27