Χρηματιστήριο: Έκλεισε με άνοδο 0,85% και ξεπέρασε τις 800 μονάδες

xrimatisthrio

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 806,08 μονάδες - Κέρδη 3,01% για την μετοχή της Εurobank και 2,97% για την μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς

Με κέρδη 0,85% έκλεισε η Αθήνα, διατηρώντας τις δυνάμεις σε μια κακή συγκυρία για την χώρα, εξαιτίας του νεκρού Έλληνα πιλότου.

Αν και η αγορά αρχικά φάνηκε ότι, δεν θα έχει πολλές αγορές καθώς οι ξένοι δεν θέλουν να αναλάβουν ρίσκο, εν όψει της επίθεσης στην Συρία, στην συνέχεια οι τράπεζες αλλά και διάφορες μετοχές που πρωταγωνιστούν στις ανοδικές συνεδριάσεις.

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 806,08 μονάδες σημειώνοντας άνοδος 0,85%.

Η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας έκλεισε στα 0,272 ευρώ καταγράφοντας πτώση 0,73%. Κέρδη 3,01% για την μετοχή της Εurobank στα 0,8395 ευρώ. Κέρδη 2,97% για την Τράπεζα Πειραιώς στα 2,77 ευρώ.

Άνοδος 2,80% για την Μπέλα στα 15,40 ευρώ. Άνοδος 3,95% για την Grivalia στα 9,20 ευρώ. Κέρδη 1,97% για την Motor oil στα 18,66 ευρώ. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 60,2 εκατ. ευρώ, με πακέτα 11,4 εκατ. ευρώ, με πακέτα σε ΟΤΕ, Μυτιληναίο, Eurobank.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

e8d57beb6af7f550c06c0eefd87a467d_XL

Επιθετικότερη πολιτική στη σύνδεση Ελλάδας - Κύπρου που αποτελεί, με βάση τα στοιχεία από τις χωρητικότητες των δρομολογίων, από τις πλέον επιτυχημένες επιχειρούν οι αεροπορικές, ιδιαίτερα μάλιστα μετά την κατάρρευση της Cobalt Air, του κυπριακού αερομεταφορέα που ανέστειλε τη λειτουργία της με …συνοπτικές διαδικασίες στα μέσα του περασμένου Οκτωβρίου, αφήνοντας στον «αέρα» την τελευταία στιγμή το επιβατικό κοινό.

eurogroup

Στην ατζέντα συζήτησης περιλαμβάνεται η μετεξέλιξη του ESM σε ευρωπαϊκό ΔΝΤ και η γαλλο-γερμανική πρόταση για έναν προϋπολογισμό της Ευρωζώνης - Για την Ελλάδα, όλες οι αποφάσεις θα ληφθούν στο Eurogroup στις 3 Δεκεμβρίου

sterlina

Ύστερα από μία εβδομάδα κατά την οποία η κυβέρνηση της Μέι ταλανίστηκε από ένα κύμα παραιτήσεων, δεν έχει ακόμα εκκινήσει διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης στο πρόσωπο της πρωθυπουργού

foto_main01

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στέκεται αρωγός στο σημαντικό κοινωφελές έργο που επιτελεί για περισσότερα από 50 χρόνια το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας και, στο πλαίσιο αυτό, στελέχη της ΕΛΠΕ παρέδωσαν στον Πρόεδρο του Κέντρου κ. Χαράλαμπο Πυρουνάκη τα κλειδιά ένας σύγχρονου επταθέσιου αυτοκίνητου, για την εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών της γνωστής για το κοινωνικό της έργο «Φιλικής Φωλιάς».

lemer-solts

Οι στόχοι  του προϋπολογισμού των «19» είναι κατ’ αρχάς να ενισχυθεί η σύγκλιση μεταξύ των εταίρων και δεύτερον να σταθεροποιηθεί τη κατάσταση, με εργαλεία που θα αποτρέπουν τις σπασμωδικές αντιδράσεις και τον πανικό