Πλειστηριασμοί: Έρχονται νέα σφυριά για «Μηχανική» και «Εμμαούς»

Πλειστηριασμοί: Έρχονται νέα σφυριά για «Μηχανική» και «Εμμαούς»

Για τις 20 Σεπτεμβρίου έχουν προγραμματιστεί πλειστηριασμοί για ακίνητα της εταιρείας Μηχανική στην Κομοτηνή- Στις 25 Οκτωβρίου ακολουθούν ιδιοκτησίες του «Ιερού Γυναικείου Ησυχαστηρίου η Ανάστασις του Χριστού» στον Πολύγυρο

plis
Με νέους πλειστηριασμούς δίνουν το «παρών» στην ηλεκτρονική πλατφόρμα το επόμενο διάστημα δύο γνώριμες περιπτώσεις, αυτή της εταιρείας «Μηχανική» συμφερόντων της οικογένειας Εμφιετζόγλου, καθώς και εκείνη του «Ιερού Γυναικείου Ησυχαστηρίου η Ανάστασις του Χριστού» και τον ειδικό τίτλο «Εμμαούς»

Τα γραφεία της Μηχανικής στην Κομοτηνή

Στην περίπτωση της Μηχανικής αφορά δύο γραφειακούς χώρους της εταιρείας σε ακίνητο στην Κομοτηνή, που θα βγουν στο σφυρί με επισπεύδουσα την doValue στις 20 Σεπτεμβρίου. Όπως αναφέρεται στη σχετική έκθεση, το ποσό οφειλής για το οποίο επιβλήθηκε η κατάσχεση είναι 200.000 ευρώ.

Πρόκειται ειδικότερα για μία οριζόντια ιδιοκτησία (γραφείο) του ισογείου, η οποία αποτελείται από τέσσερις χώρους-γραφεία, διάδρομο, δύο λουτρά και τους χώρους των ηλεκτρολογικών και Η/Μ εγκαταστάσεων. Έχει ωφέλιμη επιφάνεια 164,11 τ.μ., επιφάνεια κοινοχρήστων 73,01 τ.μ. και συνολική επιφάνεια 237,01 τ.μ.

Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Χάος στα αεροδρόμια: Ένα λάθος σχέδιο πτήσης μπορεί να ήταν αρκετό για να καταρρεύσει το σύστημα ελέγχου της εναέρια κυκλοφορίας


Μάχη με τις αναζωπυρώσεις στον Έβρο για 12η μέρα, η μεγαλύτερη φωτιά που έχει καταγράψει η ΕΕ


Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Τόλης Τσιμογιάννης - Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης