Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Τόλης Τσιμογιάννης - Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του

Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Τόλης Τσιμογιάννης - Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του

Είχε κάνει επιτυχία με το «Και κάνεις και ζημιές» - Άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός χτυπημένος από τον καρκίνο

Collage_Maker-30-Aug-2023-04-27-AM-2108
Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Τόλης Τσιμογιάννης, ο οποίος στις αρχές της δεκαετίας του ’90 έγινε ευρύτερα γνωστός με τα σουξέ «Κρύβε λόγια» και «Και κάνεις και ζημιές».
Tolis Tsimogiannis - Min to peis xara mou mi

Χτυπημένος από τον καρκίνο και δίνοντας γενναία μάχη, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν και βύθισε την οικογένειά του στο πένθος.

Κλείσιμο
Την είδηση του θανάτου του τραγουδιστή ανακοίνωσε στο Facebook η σύζυγός του: «Έφυγες καρδούλα μου, έφυγες. Μου άφησες ένα κενό και πόνο. Πάντα με ρωτούσες τι να κάνουμε, τώρα δεν με ρώτησες τίποτα, πήρες την απόφαση μόνος. Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ. Εγώ σε περιμένω να γυρίσεις πάλι στο σπίτι μας άγγελε μου».



Φίλοι και γνωστοί τον αποχαιρετούν στο Facebook με συγκινητικές αναρτήσεις.








Ο λαϊκός τραγουδιστής είχε μεσουρανήσει στο ελληνικό πεντάγραμμο στα τέλη της δεκαετίας του '80 και τις αρχές του '90 με τις δύο μεγάλες επιτυχίες του «Κρύβε λόγια» και «Και κάνεις και ζημιές» που ήταν τα μεγάλα σουξέ της εποχής.

Σπούδασε στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών και επειδή ο μεγάλος αδελφός του ασχολούταν επαγγελματικά με τη μουσική, ακολούθησε και εκείνος τα βήματά του, επιλέγοντας να είναι τραγουδιστής.
Ο Τόλης Τσιμογιάννης στη Ναταλία Γερμανού - 18/7/15

Στην πορεία του συνεργάστηκε με σπουδαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου ενώ το 1983 έκανε και την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Θα σ΄ αγαπώ παντοτινά”. Έναν χρόνο μετά κυκλοφόρησε ο δίσκος του με τίτλο “Μα δεν ήρθες εσύ”.

Η χρονιά ορόσημο στην καριέρα του όμως, μετά από πέντε χρόνια εμφανίσεών του στην Αμερική, ήταν το 1990 όταν κυκλοφόρησε ο δίσκος “Κρύβε λόγια” με το θρυλικό ” Και κάνεις και ζημιές”.

Τόλης Τσιμογιάννης - Και Κάνεις Και Ζημιές



Κυκλοφόρησε άλλες επτά δισκογραφικές δουλειές μέχρι που εγκατέλειψε τον χώρο μετά από ρήξη που είχε με γνωστό τραγουδιστή. Επέστρεψε το 2013 κι εμφανιζόταν από τότε σε νυχτερινά μαγαζιά.



Ειδήσεις σήμερα:

Καματερό: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου από συμμαθητή του - Τραβούσαν βίντεο από το επεισόδιο και παρακολουθούσαν με απάθεια

Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη ένας από τους εμπλεκόμενους για τον πυροβολισμό του 25χρονου

Ρωσία: Σε στενό κύκλο η κηδεία του Πριγκόζιν - Τον έθαψαν δίπλα από τον πατέρα του, απουσίαζε ο Πούτιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης