Folli Follie: Νέοι τακτικισμοί από τους Κουτσολιούτσους - Καταψήφισαν τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης

Folli Follie: Νέοι τακτικισμοί από τους Κουτσολιούτσους - Καταψήφισαν τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης

Μεταξύ αυτών και την έγκριση των οικονομικών καταστάσεων του 2019 - Δεν αποτελεί εμπόδιο, συνεχίζουμε την προσπάθεια της εξυγίανσης, αναφέρουν στελέχη της διοίκησης - Ο ρόλος του ειδικού εντολοδόχου

folli
Στην καταψήφιση, μέσω των νομικών τους εκπροσώπων, του πρώτου και κυριότερου θέματος της σημερινής εξ αναβολής γενικής συνέλευσης της Folli Follie, της έγκρισης δηλαδή των ετήσιων εταιρικών και ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων της διαχειριστικής χρήσεως 1.1.2019 – 31.12.2019 προχώρησαν οι Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος.

Στην ίδια γραμμή, καταψήφισαν το θέμα που αφορούσε την έγκριση της συνολικής διαχείρισης της χρήσης 2019 και την απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για την διαχείριση της εταιρείας, καθώς και τη λήψη απόφασης για απαλλαγή των μελών του (τρέχοντος) ΔΣ και του ορκωτού ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως σχετικά με την σύνταξη και τον τακτικό έλεγχο των ετήσιων εταιρικών και ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων για την χρήση 2019. Ακόμη, ψήφισαν κατά της έγκρισης των πάσης φύσεως αμοιβών και αποζημιώσεων των μελών του ΔΣ που καταβλήθηκαν στην χρήση 2019.

Παρά το νέο μπλόκο από την πλευρά των Κουτσολιούτσων, στελέχη της διοίκησης ανέφεραν πως η σημερινή εξέλιξη δεν μεταβάλλει στην πράξη την προσπάθεια εξυγίανσης της εταιρείας καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες θα συγκληθεί η Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα συζήτησης την έγκριση του σχεδίου εξυγίανσης, το οποίο και αναμένεται να «περάσει» έπειτα από το διορισμό ειδικής εντολοδόχου.

Διαβάστε αναλυτικά στο newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Δημοτικό σχολείο στου Ζωγράφου πλημμύρισε με λύματα! - Δείτε βίντεο

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκε 30χρονος ποδοσφαιριστής

Κόντρα Πατούλη - Ντενίση για την καταστροφή των σκηνικών της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης