Μαρία Κορινθίου: Με πολεμούν τα μίντια γιατί δεν έχω «πλάτες»

Μαρία Κορινθίου: Με πολεμούν τα μίντια γιατί δεν έχω «πλάτες»

Η ηθοποιός απαντά στο αν νιώθει ότι είναι η Κιμ Καρντάσιαν της Ελλάδος, για το αν ζηλεύει τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη

zenith01
Απαντήσεις για τα αρνητικά σχόλια που έχει λάβει για τις σέξι φωτογραφήσεις της, την εμφάνισή της και τις πολλαπλές επαγγελματικές της ιδιότητες έδωσε η Μαρία Κορινθίου.

Έχοντας απέναντί της τον πρώην συνεργάτη της στο ραδιόφωνο, Μιχάλη Τσαουσόπουλο και τον συνάδελφο της από τον χώρο της υποκριτικής, Ρένο Χαραλαμπίδη, η ηθοποιός ανταποκρίθηκε με άνεση σε κάθε ερώτημα που αφορά στην προσωπική και την επαγγελματική της ζωή.

Η Μαρία Κορινθίου απέδωσε τις αρνητικές κριτικές που έχει λάβει κατά καιρούς στο γεγονός ότι δεν έχει «πλάτες», όπως είπε, σημειώνοντας ότι η πορεία της μέχρι σήμερα διακρίνεται από αυθεντικότητα και ειλικρίνεια. «Με έχουν πολεμήσει γιατί είμαι αληθινή και δεν έχω πλάτες. Ενοχλώ συγκεκριμένους ανθρώπους μέχρι σήμερα, αλλά αυτή η κατάσταση είναι η τροφή μου. Με δυναμώνει, με πεισμώνει και κάνω δέκα φορές περισσότερα πράγματα όταν με χτυπάνε», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την εμφάνισή της, η ηθοποιός σχολίασε ότι η ομορφιά είναι μεν «όπλο» στα χέρια μιας γυναίκας, αλλά μόνο όταν η ίδια γνωρίζει πώς να το χειριστεί με σοφία ώστε να προοδεύσει. «Το ζήτημα είναι να στηρίζεσαι στα πόδια σου και να ξέρεις αυτό που κάνεις και γιατί το κάνεις», τόνισε.

Ερωτηθείσα για την ιδιότητα της ως συγγραφέα παιδικού παραμυθιού, η ίδια εξομολογήθηκε ότι αυτό προέκυψε από την αγάπη της για την κόρη της, αλλά και για το θέατρο. «Όλα ξεκινούν από την ενέργεια, την εσωτερική μας, την ψυχική μας» ανέφερε δικαιολογώντας πώς μια σύγχρονη γυναίκα είναι ικανή να συνδυάζει τον ρόλο της μητέρας, της συζύγου και της επιχειρηματία. Στο παρακάτω βίντεο η Μαρία Κορινθίου απαντά στο αν νιώθει ότι είναι η Κιμ Καρντάσιαν της Ελλάδος, για το αν ζηλεύει τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη.
ΖeniΘ DUAL ENERGY: Η Μαρία Κορινθίου «εξομολογείται» σε Μ. Τσαουσόπουλο & Ρ. Χαραλαμπίδη
Κλείσιμο

Η ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, με μεμονωμένα αλλά και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, βρίσκεται δίπλα στο κοινό από το 2000, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων πελατών ανά την Ελλάδα.

Η εταιρεία, ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου σε αριθμό συνδέσεων, προσφέρει όλο και περισσότερες καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα με σκοπό την εξυπηρέτηση των ενεργειακών αναγκών των καταναλωτών διαφορετικού προφίλ, βασιζόμενη στη 20χρονη ιστορία της στην ελληνική αγορά και αξιοποιώντας τη διεθνή εμπειρία και τεχνογνωσία του μοναδικού μετόχου της, του ιταλικού κολοσσού ενέργειας ΕΝΙ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook, Linkedin, Instagram και Twitter.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ