Θέμης Γεωργαντάς: Γιατί η Γερμανού είναι καλύτερη παρουσιάστρια από τη Σκορδά

Θέμης Γεωργαντάς: Γιατί η Γερμανού είναι καλύτερη παρουσιάστρια από τη Σκορδά

«Αν έγραφα βιβλίο τα "χρυσά" κεφάλαια θα ανήκαν στους Γερμανού, Λιάγκα, Ρέμο, Αρναούτογλου. Και μετά θα άλλαζα χώρα και ταυτότητα» λέει ο γνωστός παρουσιαστής

Screenshot_1
Για το επεισόδιο που σημειώθηκε στα φετινά μουσικά βραβεία του MAD ανάμεσα στους δύο ράπερς Snik και Light μίλησε ο Θέμης Γεωργαντάς στον Μιχάλη Τσαουσόπουλο και τον Ρένο Χαραλαμπίδη στη μίνι διαδικτυακή εκπομπή Dual Energy.

Ο παρουσιαστής των βραβείων επιβεβαίωσε την ένταση που υπήρχε στα VIP, την ώρα που στη σκηνή τραγουδούσε η Καίτη Γαρμπή, ενώ ανέφερε ότι το περιστατικό έληξε σε σύντομο χρονικό διάστημα με την έγκαιρη παρέμβαση του Σάκη Ρουβά.

Παράλληλα, ο παρουσιαστής —ερωτηθείς σχετικά— μίλησε για τις φιλικές σχέσεις που έχει με πρωτοκλασάτα ονόματα της εγχώριας showbiz, την παρέα που κάνει με τη Ναταλία Γερμανού, τον Γιώργο Λιάγκα και τον Αντώνη Ρέμο, ενώ αποκάλυψε πως στην περίπτωση που έγραφε βιβλίο, αυτά τα τρία ονόματα μαζί με του Γρηγόρη Αρναούτογλου θα καταλάμβαναν το μεγαλύτερο μέρος των σελίδων. Συγκεκριμένα είπε ότι θα γράφονταν «χρυσά κεφάλαια» για τις εν λόγω προσωπικότητες «και μετά θα άλλαζα χώρα και ταυτότητα».

Τον Σάκη Ρουβά, πάντως, τον έχει καταγεγραμμένο στο κινητό του τηλέφωνο ως «Ρούμπι», ενώ τη Ναταλία Γερμανού ως «Λούκα» —το υποκοριστικό με το οποίο της απευθυνόταν ο πατέρας της, Φρέντι Γερμανός. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι στενός του φίλος, τον οποίο χαρακτηρίζει ως «τρομερή προσωπικότητα» και αρκετά παρεξηγημένη.

Ο ίδιος θεωρεί ότι τις καλύτερες συναυλίες όλων των εποχών τις έχει κάνει ο Τζωρτζ Μάικλ, ενώ κληθείς να απαριθμήσει τους Έλληνες καλλιτέχνες που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο ζενίθ τους, μίλησε για τον Sin Boy —ο οποίος, όπως είπε, προκαλεί φρενίτιδα στις νεαρές ηλικίες— , την Ελένη Φουρέιρα και τον all time classic Αντώνη Ρέμο.

Για τα πλάνα του τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ο Θέμης Γεωργαντάς αποκάλυψε ότι παραμένει στον ΣΚΑΙ με τη βραδινή εκπομπή του, ενώ ενδέχεται να παρουσιάσει ακόμα μια εκπομπή σε μορφή… παιχνιδιού. Ωστόσο, ανεξάρτητα, από την τηλεοπτική του καριέρα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να στρέψει το ενδιαφέρον του —μελλοντικά— στο μάνατζμεντ καλλιτεχνών.

Κλείσιμο
Στην ερώτηση «ποια είναι καλύτερη παρουσιάστρια: η Φαίη Σκορδά ή η Ναταλία Γερμανού;» απαντά την Ναταλία Γερμανού και εξηγεί τον λόγο στο παρακάτω βίντεο:

ΖeniΘ DUAL ENERGY: Ο Θέμης Γεωργαντάς μπαίνει στο «εξομολογητήριο» και απαντάει σε όλα!


Η ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, με μεμονωμένα αλλά και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, βρίσκεται δίπλα στο κοινό από το 2000, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων πελατών ανά την Ελλάδα.

Η εταιρεία, ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου σε αριθμό συνδέσεων, προσφέρει όλο και περισσότερες καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα με σκοπό την εξυπηρέτηση των ενεργειακών αναγκών των καταναλωτών διαφορετικού προφίλ, βασιζόμενη στην 20χρονη ιστορία της στην ελληνική αγορά και αξιοποιώντας τη διεθνή εμπειρία και τεχνογνωσία του μοναδικού μετόχου της, του ιταλικού κολοσσού ενέργειας ΕΝΙ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook, Linkedin, Instagram και Twitter.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ