Νίκος Μουρατίδης: Η ελληνική τηλεόραση παίζει «σκουπίδια»

Νίκος Μουρατίδης: Η ελληνική τηλεόραση παίζει «σκουπίδια»

Ο γνωστός μάνατζερ καλλιτεχνών χαρακτηρίζει θλιβερό το σημερινό star system, «σκουπίδια» τα προγράμματα της τηλεόρασης και αποκαλύπτει την επένδυση που έκανε και τον οδήγησε σε χρεοκοπία

ZENITH_Dual_Energy_-_Nikos_Mouratidis_StillFrame_4
Για την επαγγελματική του πορεία στη δισκογραφία, τη μετέπειτα μετάβασή του στο θέατρο, την άποψη του για το σημερινό επίπεδο των τηλεοπτικών προϊόντων αλλά και των καλλιτεχνών που βρίσκονται στο προσκήνιο μίλησε ο Νίκος Μουρατίδης. Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε στον Μιχάλη Τσαουσόπουλο και τον Ρένο Χαραλαμπίδη ότι υπήρξε περίοδος που φαλίρισε προσωπικά και έκτοτε ζει «μετρημένα».

Γνωστός για τις αφιλτράριστες τοποθετήσεις του και το καυστικό ύφος του, χαρακτηρίζει «σκουπίδια» τα προγράμματα που παίζονται αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση, γεγονός που του προκαλεί αφόρητη θλίψη. «Δεν έχει τέλος ο πάτος» λέει χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουρατίδης, ενώ εκφράζει ανοιχτά την άποψή του και για το καλλιτεχνικό γίγνεσθαι.

«Με πιάνει θλίψη με όλο αυτό που συμβαίνει στην καλλιτεχνική ζωή, από επίπεδο, από ταλέντο, από μόρφωση, από star quality, από κουλτούρα. Το τρίο Νατάσα Μποφίλιου, Θέμης Καραμουρατίδης, Γεράσιμος Ευαγγελάτος, έχει δοκιμαστεί μια δεκαετία και πάνε πάρα πολύ καλά. Στους νέους που ξεχωρίζουν είναι και η Παυλίνα Βουλγαράκη».

Ερωτηθείς για την εκρηκτική πορεία ανόδου που διαγράφει η Ελένη Φουρέιρα ο γνωστός «κριτής» είπε: Είναι καλή σε αυτό που κάνει, αλλά δεν τραγουδάει live. Λέει ότι κάνει live και τραγουδάει playback.

Για τη σχέση του με το Γιώργο Μαζωνάκη: Τον πήρα από το 0 και τον έκανα platinum artist.

Για τη γνωριμία του με τον Σάκη Ρουβά και την επιλογή του να τραγουδήσει το «Άξιον Εστί»: Με ρώτησαν, δεν συμφωνούσα και έκτοτε δεν μου μιλάει.

Για τα παιδιά που βγαίνουν από τα talent shows: Δεν πρέπει να περιμένουν καμία βοήθεια από την τηλεόραση. Τους χρησιμοποιεί για να καλύψει τηλεοπτικό χρόνο. Η συμβουλή μου είναι: πηγαίνετε στα Talent Shows αλλά εκμεταλλευτείτε την παρουσία σας εκεί, όπως σας εκμεταλλεύονται κ αυτοί.

Για την περίοδο που φαλίρισε: Ό, τι χρήματα μάζεψα από τις καλές εποχές της τηλεόρασης, αντί να ανοίξω ένα γραφείο managing καλλιτεχνών, τα επένδυσα σε έναν εκδοτικό οίκο για να βγάζω βιβλία. Φαλίρισα και τώρα ζω πάρα πολύ μετρημένα. Κάνω ξανά ραδιόφωνο και γράφω στο μπλόγκ μου –το οποίο λειτουργεί ως ψυχοθεραπεία.

ΖeniΘ DUAL ENERGY: Ο Νίκος Μουρατίδης αποκαλύπτεται στους Μ. Τσαουσόπολο και Ρ. Χαραλαμπίδη
Κλείσιμο


Η ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, με μεμονωμένα αλλά και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, βρίσκεται δίπλα στο κοινό από το 2000, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων πελατών ανά την Ελλάδα.

Η εταιρεία, ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου σε αριθμό συνδέσεων, προσφέρει όλο και περισσότερες καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα με σκοπό την εξυπηρέτηση των ενεργειακών αναγκών των καταναλωτών διαφορετικού προφίλ, βασιζόμενη στη 20χρονη ιστορία της στην ελληνική αγορά και αξιοποιώντας τη διεθνή εμπειρία και τεχνογνωσία του μοναδικού μετόχου της, του ιταλικού κολοσσού ενέργειας ΕΝΙ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook, Linkedin, Instagram και Twitter.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ