Μία συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του μεγάλου Έλληνα τραγουδιστή, Δημήτρη Μητροπάνο με τίτλο «Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη» θα πραγματοποιηθεί στις 10 του ερχόμενου Σεπτέμβρη (21:00) στο Καυτατζόγλειο Στάδιο, μετά απο πρωτοβουλία των ΚΑΠΗ του δήμου Θεσσαλονίκης για την ενίσχυση των μελών που έχουν πρόβλημα διαβίωσης.
Παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοφιλής ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος ενώ το ''παρών'' θα δώσουν οι εξής καλλιτέχνες: Στέλιος Διονυσίου, Δημήτρης Μπάσης, Γιάννης Κότσιρας, Γιώργος Κατσαρός, Θάνος Μικρούτσικος, Διονύσης Τσακνής, Μανώλης Μητσιάς, Βαγγέλης Κορακάκης, Λάκης Παπαδόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης και Γιάννης Μηλιώκας.
Κλείσιμο
Εισιτήρια θα προπωλούνται εντός των προσεχών ημερών στα 14 παραρτήματα των ΚΑΠΗ, στις Δημοτικές Κοινότητες, στο Δημαρχείο και στα εκδοτήρια της Αριστοτέλους.
Η La Roche-Posay γιορτάζει 50 χρόνια δερματολογικής φροντίδας προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν ορατά αποτελέσματα και σεβασμό στην επιδερμίδα.