Τα «Μαγνητικά Πεδία» ταξιδεύουν σε όλη την Ευρώπη μέσω του HBO Max

Τα «Μαγνητικά Πεδία» ταξιδεύουν σε όλη την Ευρώπη μέσω του HBO Max

Τη διανομή της υποψήφιας για Όσκαρ ταινίας «Μαγνητικά Πεδία» αναλαμβάνει για την Ευρώπη το HBO Max

magnitika_pedia
Σε μια σειρά από συμφωνίες ήρθε σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του «Variety» ο Γιώργος Γούσης για την πολυσυζητημένη ταινία του, «Μαγνητικά Πεδία», με το HBO Max να αναλαμβάνει τη διανομή του σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα το HBO Max θα διανείμει την υποψήφια για βραβείο Όσκαρ ταινία σε Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Μολδαβία, Κροατία, Σλοβενία, Σερβία, Κόσοβο, Μαυροβούνιο, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βόρεια Μακεδονία και Βουλγαρία, την ώρα που η ισπανική πλατφόρμα «Filmin» θα κάνει τη διανομή στην ιβηρική χερσόνησο (Ισπανία, Πορτογαλία). Παράλληλα η ταινία θα προβληθεί και στην Κίνα, από την «Hugoeast».

Το δημοσίευμα φιλοξενεί δηλώσεις της Ιωάννας Γούση, υπέυθυνη πωλήσεων της Heretic Films, σύμφωνα με την οποία: «Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο υπερήφανοι βλέποντας μια ταινία που είναι την έχουμε στην καρδιά μας να διανέμεται σε μεγαλύτερο κοινό. Η επιτυχία της στην Ελλάδα απέδειξε ότι οι θεατές νιώθουν τη ζεστασιά και την ομορφιά της ταινίας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δούμε τα "Μαγνητικά Πεδία" να περνάνε τα σύνορα και να αγγίζουν τους θεατές παγκοσμίως».

Τέλος, δηλώσεις στο «Variety» παραχώρησε και ο Γιώργος Γούσης. «Τα "Μαγνητικά Πεδία" είχαν μια απροσδόκητη επιτυχία που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί "θαύμα" επειδή ήταν μια ταινία που πριν από έναν χρόνο κανείς δεν ήξερε ότι υπήρχε. Έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ μοναδικό προϊόν, μιας και είναι πολύ διαφορετικό από τις άλλες υποψηφιότητες για το Όσκαρ, ωστόσο θα είναι μια μάχη Δαυίδ εναντίον Γολιάθ», ανέφερε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης