Για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή του θεάτρου «Πόλη» θα βρεθούν η Ράνια Οικονομίδου και η Ρένη Πιττάκη που συμπρωταγωνιστούν σε ένα νέο ελληνικό έργο -δεν έχει παιχτεί ξανά- στον «Αέρα» του εξαίρετου Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη.
Υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση της νεώτερης Σύλβιας Λιούλιου, οι δύο μεγάλες κυρίες του θεάτρου ερμηνεύουν δύο αδερφές, την Έντα και τη Νόρα που συναντιούνται ξανά μετά από πολύ καιρό, όταν πεθαίνει η μητέρα τους.
Ξεχασμένα μίση και περιουσιακές διεκδικήσεις τίθενται στο επίκεντρο μίας ενδοοικογενειακής διαμάχης, αλλά κυρίως μια συλλογή ζωγραφικών πινάκων μεγάλης χρηματικής αξίας δηλητηριάζουν όλο και περισσότερο τη μεταξύ τους σχέση. Οι δυο -ισάξιες αντίπαλοι- άλλα λένε και άλλα εννοούν, ελίσσονται και στρεψοδικούν σε μία παράσταση που συνδυάζει το παράλογο, το θρίλερ και το κωμικό.
Τα σκηνικά είναι της Έυας Μανιδάκη και τα κοστούμια του Άγγελου Μεντή.
Πόλη,θέατρο, Φωκαίας 4 κ Αριστοτέλους 87 - Πλ. Βικτωρίας, (δίπλα στον ηλεκτρικό σταθμό)
Κρατήσεις: 211 18 28 900.
Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Οκτωβρίου