Η δημοπρασία που «σαρώνει» για καλό σκοπό - Αντετοκούνμπο, Λόπεζ και… Παπανδρέου

Η δημοπρασία που «σαρώνει» για καλό σκοπό - Αντετοκούνμπο, Λόπεζ και… Παπανδρέου

Τα έσοδα θα διατεθούν για τo Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» - «Πρώτα» με τις περισσότερες προσφορές τα εμβληματικά γυαλιά του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ

dimoprasia_mak
Μια μεγάλη ηλεκτρονική δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό, στην οποία εκτίθενται αντικείμενα διάσημων προσώπων από όλο τον κόσμο, πραγματοποιεί η Creaid.

Η δημοπρασία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τo Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» για την στήριξη των παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες και των οικογενειών τους, θα βρίσκεται σε εξέλιξη ως τις 9 Απριλίου και όσοι επιθυμούν να δουν τα αντικείμενα που προσφέρονται ή να διεκδικήσουν κάποιο από αυτά, μπορούν να μπουν ΕΔΩ.

Αρκετός είναι ο κόσμος που έχει δείξει ενδιαφέρον, καταθέτοντας την προσφορά του για κάποιο αντικείμενο, ενώ μεταξύ των προσώπων που έχουν «διαθέσει» αντικείμενα, είναι οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Ανδρέας Παπανδρέου, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Στέφανος Τσιτσιπάς, Μαρία Σάκκαρη, Prince , David Beckham, Naomi Campbell, Lionel Messi, Jennifer Lopez, Maria Kallas, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Sofia Vergara, Nichole Swerzinger, Πάπας Φραγκίσκος, Άννα Βίσση , Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Σάκης Ρουβάς, Μιχάλης Χατζηγιάννης κ.α.

Τα αντικείμενα που έχουν συγκεντρώσει μέχρι σήμερα τις μεγαλύτερες προσφορές, είναι τα εξής.

1. Τα γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου: O γιος του Ανδρέα, Νίκος Παπανδρέου είναι εκείνος που είχε στην κατοχή του τα γυαλιά και τα πρόσφερε για τον φιλανθρωπικό σκοπό. Έχουν συγκεντρώσει 5.500 ευρώ, με τον Νίκο Παπανδρέου να έχει αναφέρει πως θα ήταν ικανοποιημένος αν το ποσό έφτανε στις 10.000.
825181


Κλείσιμο
andreas-papandreou-1


2. Έργο του Τζεφ Κουνς: Ο Τζεφ Κουνς αποτελεί έναν εκ των διασημότερων σύγχρονων καλλιτεχνών της Αμερικής, ενώ το έργο του προσφέρεται από τον συλλέκτη Δάκη Ιωάννου. Έχει συγκεντρώσει 4.000 ευρώ.

koons


3. Μενταγιόν της Μαριάννας Βαρδινογιάννη: Είναι ένα δώρο που έλαβε η κ. Βαρδινογιάννη, στη διάρκεια των εγκαινίων της ογκλογικής μονάδας της «Ελπίδας». Έχει συγκεντρώσει 2.600 ευρώ.

marianna


4. Μενταγιόν του Ιερώνυμου: Το αντικείμενο αυτό προέρχεται από την προσωπική συλλογή του Αρχιεπισκόπου Αθήνας και πάσης Ελλάδος και έχει συγκεντρώσει 1.250 ευρώ.

ieronymos23


5. Φανέλα του Παναθηναϊκού: Η φανέλα είναι υπογεγραμμένη από ποδοσφαιριστές της ομάδας και προσφέρεται από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Έχει συγκεντρώσει 1.020 ευρώ .

pao1


6. Βραχιόλι της Τζένιφερ Λόπεζ: Το συγκεκριμέμνο βραχιόλι έχει φορεθεί από τη διάσημη σταρ σε κάποια από τις συναυλίες της. Έχει συγκεντρώσει 1.000 ευρώ.

jlo1


7. Σκακιέρα του Γκάρι Κασπάροφ: Ο διάσημος Ρώσος σκακιστής προσφέρει μια υπογεγραμμένη σκακιέρα, η οποία έχει συγκεντρώσει 1.000 ευρώ.

kasparov1


8. Έργο του Δάκη Ιωάννου: Το συγκεκριμένο έργο τέχνης δημιούργησε ο ίδιος ο συλλέκτης, την περίοδο που σπούδαζε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχει συγκεντρώσει 900 ευρώ.

dakis1


9. Φανέλα του Γιάννη Αντετοκούνμπο: Ο Έλληνας σταρ του NBA προσφέρει μια υπογεγραμμένη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, η οποία έχει συγκεντρώσει 600 ευρώ.

giannisAnte


10. Φανέλα του Μέσι: Είναι μια φανέλα Dolce & Gabbana, η οποία φέρει την υπογραφή του Αργεντινού σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν και πρωταθλητή κόσμου με την Εθνική του ομάδα στο πρόσφατο Μουντιάλ του Κατάρ. Έχει συγκεντρώσει 600 ευρώ.

messi_dolce


Αντικείμενα από άλλά διάσημα πρόσωπα

Στη δημοπρασία της Creaid έχουν προσφερθεί επίσης αντικείμενα και από άλα διάσημα πρόσωπα από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ξεχωρίζουν, μεταξύ άλλων, ένα κομπολόι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, φανέλες από τους Στέφανο Τσιτσιπά, Ράφα Ναδάλ και Ντέιβιντ Μπέκαμ, ένας κρεμαστός σταυρός από τον Πάπα Φραγκίσκο, ένα βραβείο που έλαβε η Άννα Βίσση για τις πωλήσεις του δίσκου «Κλίμα Τροπικό», ένα τζάκετ του Σάκη Ρουβά, μια προσωπική παρτιτούρα της Μαρίας Κάλλας, μια εμφάνιση της Μαρίας Σάκκαρη, μια φόρμα του Πύρρου Δήμα κλπ.

callas_1
Η παρτιτούρα της Μαρίας Κάλλας
mitsotakis
Το κομπολόι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη
papas_1
Ο σταυρός του Πάπα Φραγκίσκου
rouvas
Το τζάκετ του Σάκη Ρουβά
vissi1
Το βραβείο της Άννας Βίσση




Ειδήσεις σήμερα:


Εκλογές 2023 - ΝΔ: Η «ακτινογραφία» των ψηφοδελτίων - Οι νέοι, οι αποσύρσεις, οι δεύτερες ευκαιρίες και οι συμβολισμοί

Η απόφαση για ευθανασία στο λευκό τιγράκι εξόργισε τα ζωοφιλικά σωματεία

Βρετανία: «Μην με ακουμπάς» - Η «έκρηξη» μέλους της βασιλικής φρουράς στο Μπάκιγχαμ που έγινε viral στο TikTok
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης