Queen: Αφιέρωμα στη θρυλική μπάντα στο Faliro Summer Theater

Queen: Αφιέρωμα στη θρυλική μπάντα στο Faliro Summer Theater

 Οι Bohemians θεωρούνται ως η καλύτερη Queen Tribune Band στο κόσμο

The_Bohemians
Το μουσικό φαινόμενο Queen, η ιστορία του συγκροτήματος που άφησε εποχή στην παγκόσμια μουσική χάρη στην ανεπανάληπτη φωνή του Φρέντι Μέρκιουρι  και το ταλέντο των υπόλοιπων μελών του, αναβιώνει στην Αθήνα. Οι Bohemians, η καλύτερη Queen Tribune Band στο κόσμο, θα κάνουν μια στάση στη χώρα μας και στο Faliro Summer Theater, στις 21 Σεπτεμβρίου για να μάς θυμίσουν τις πιο εμβληματικές στιγμές της θρυλικής μπάντας.

Η εκπληκτική ομοιότητα των μελών της μπάντας με τα αυθεντικά και  οι μοναδικές ερμηνείες τους δημιουργούν  μέσα από τα τραγούδια των θρύλων της ροκ μουσικής  μια ανεπανάληπτη εμπειρία που μεταφέρει τον θεατή στην αυθεντική ατμόσφαιρα των Queen.  

The Bohemians δημιουργήθηκαν το 1996 και εδώ και 26 χρόνια παρουσιάζουν ένα μοναδικό show  με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του θρυλικού συγκροτήματος, αποδεικνύοντας ότι είναι το πιο δυναμικό και συναρπαστικό Queen Tribute Band!.

Μέσα από ένα εκρηκτικό live  με τις επιτυχίες των Queen , με τον τραγουδιστή Rob Cober που αποδίδει πιστά την σκηνική παρουσία του  Φρέντι Μέρκιουρι , τον Christopher Gregory , ο οπoίος όχι μόνο μοιάζει εκπληκτικά στον Brian May, αλλά παίζει την κιθάρα με μια φανταστική δεξιότητα όπως ακριβώς το είδωλο του , παρασύρουν και μαγνητίζουν το κοινό που τραγουδά ενθουσιασμένο μαζί τους στο φινάλες «We Will Rock You» και «We Are the Champions».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης