Η Ευρυδίκη τραγουδά Στέφανο Κορκολή

Η Ευρυδίκη τραγουδά Στέφανο Κορκολή

Ακούστε το νέο τραγούδι της ερμηνεύτριας με τον συνθέτη που συνεργάζονται για πρώτη φορά δισκογραφικά

Evridiki

Με μια συνεργασία – έκπληξη επιστρέφει στη δισκογραφία η Ευρυδίκη. Η ερμηνεύτρια συναντιέται για πρώτη φορά με τον Στέφανο Κορκολή ο οποίος έχει γράψει τη μουσική του καινούργιου της τραγουδιού με τίτλο «Θέλω», σε στίχους Πόλυ Κυριάκου. Πρόκειται για μια λυρική, ερωτική μπαλάντα, για την προσμονή, για τον ανεκπλήρωτο έρωτα, εκείνον που ποτέ δεν έρχεται.

Η Ευρυδίκη τραγουδά Στέφανο Κορκολή



Το κομμάτι αυτό αποτελεί προπομπό του πολυσυλλεκτικού επετειακού άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 από την People Music, με αφορμή την συμπλήρωση 30 χρόνων από τον πρώτο προσωπικό δίσκο της Ευρυδίκης «Για πρώτη φορά».
«Είναι μεγάλη χαρά μου που συνεργάζομαι για πρώτη φορά με την Ευρυδίκη, μια ξεχωριστή ερμηνεύτρια με την οποία μας συνδέει μια μακροχρόνια φιλία. Για μένα η Ευρυδίκη πέρα από υπερταλαντούχα ερμηνεύτρια, είναι από τους πιο συνεπείς - μουσικά - καλλιτέχνες του Ελληνικού τραγουδιού που γνωρίζω. Η χαρά μου βέβαια είναι ακόμα πιο μεγάλη διότι συνεργάζομαι για πρώτη φορά επίσης με τον σπουδαίο στιχουργό Πόλυ Κυριάκου.Το «Θέλω» είναι ένα τραγούδι που προέκυψε αβίαστα με στόχο την αλήθεια που κρύβει μέσα του. Μια αλήθεια που στόχο έχουμε να την φανερώσουμε» δηλώνει ο Στέφανος Κορκολής.
Και η Ευρυδίκη όμως δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της γι΄ αυτήν την ιδιαίτερη μουσική συνάντηση: «Η μεγάλη μου επιθυμία να τραγουδήσω Στέφανο Κορκολή πραγματοποιήθηκε σε μία σημαντική στιγμή στην καριέρα μου, χαρίζοντάς μου ένα μοναδικό τραγούδι με τους υπέροχους στίχους του Πόλυ Κυριάκου. Τα δικά μου θέλω ενώνονται με το «θέλω» του Στέφανου και του Πόλυ και νιώθω βαθιά συγκίνηση και μεγάλη τιμή που ερμηνεύω αυτούς τους σπουδαίους δημιουργούς.»





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης