Η εφηβεία συνεχίζεται…

Η εφηβεία συνεχίζεται…

Η σειρά που κατέγραψε με τον τολμηρότερο τρόπο τις ακραίες περιπέτειες της πιο εύθραυστης ηλικίας επιστρέφει πιο ρεαλιστική από ποτέ. Η δεύτερη σεζόν του Euphoria έρχεται αποκλειστικά στο Vodafone TV.

euphoria_header
Sponsored Content
Σε έναν κόσμο ναρκωτικών, έντονης σεξουαλικότητας και ψηφιακής επικοινωνίας μια ομάδα μαθητών γυμνασίου εξερευνά τον έρωτα και αναζητά την αληθινή φιλία.
Στον πρώτο κύκλο οι ήρωες του Euphoria προσπαθούσαν να διαχειριστούν τις υπαρξιακές αναζητήσεις της ευάλωτης ηλικίας τους με το αποτέλεσμα να είναι σοκαριστικά αληθοφανές.
Bullying, shaming, χρήση, και κυρίως κατάχρηση, ουσιών, τεχνολογίας, ακόμα και συναισθημάτων, είναι μόνο μερικές από τις καταστάσεις που βιώνουν οι πρωταγωνιστές των οποίων την ψυχοσύνθεση βλέπουμε να κατακερματίζεται συνεχώς μέσα από παράλληλες ιστορίες.
Euphoria_5
Κάθε τέλος κι αρχή
Κλείσιμο
Στο τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν η 17χρονη Rue, μια πρώην χρήστης που αν και προσπάθησε να απεξαρτηθεί δεν έδειξε ποτέ ειλικρινή διάθεση να κόψει τα ναρκωτικά, υποτροπιάζει για άλλη μία φορά. Η κεντρική ηρωίδα την οποία υποδύεται αριστοτεχνικά η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός Zendaya αναζητά για άλλη μία φορά την ελπίδα προσπαθώντας ταυτόχρονα να ισορροπήσει ανάμεσα στην απώλεια της αγάπης και την συνεχή πάλη με το εθισμό.
Παράλληλα η σύντροφός της Jules, ένα trans κορίτσι που πέρασε δύσκολα προσπαθώντας να ξορκίσει όχι μόνο τους δικούς της δαίμονες αλλά και τις αυτοκαταστροφικές αντιδράσεις της μητέρας της, φεύγει τελικά από το East Highland και μετακομίζει σε μία μεγαλύτερη πόλη.
Euphoria_2
Ταυτόχρονα η Cassie ψάχνει τρόπο να κάνει έκτρωση χωρίς να το μάθει κανείς, και κυρίως οι γονείς της. Η Kat και ο Ethan αποφασίζουν να πάνε στην ετήσια εκδήλωση του σχολείου όπου η κατάσταση παρεκτρέπεται και οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές. Τι θα γίνει όμως με το CD από το δωμάτιο του Nate που έχει στα χέρια της η Maddy; θα εκθέσει τελικά τον πατέρα του φίλου της;

Η δεύτερη σεζόν βρίσκει την παρέα της Euphoria αλλαγμένη από κάθε άποψη. Οι πρωταγωνιστές πλησιάζουν στην ενηλικίωση σε ένα πλαίσιο που εκτός από τις προσωπικές τους υποθέσεις έχουν να αντιμετωπίσουν και τις ευμετάβλητες συνθήκες του κόσμου που τους περιβάλλει όπως για παράδειγμα την έλευση της πανδημίας και ό,τι αυτή συνεπάγεται για τις ζωές τους.
Euphoria_3
Σε κάθε περίπτωση οι συγκλονιστικές εξελίξεις ανάμεσα σε αλληλένδετες ζωές, η βαθιά διείσδυση στις ευαισθησίες της εφηβείας αλλά και η απροκάλυπτη σκληρότητα λόγων και πράξεων στα νεανικά χρόνια είναι μόνο μερικά από τα αγαπημένα χαρακτηριστικά του Euphoria που απογειώνονται στη δεύτερη σεζόν.

Διαθέσιμη από 10/01, αποκλειστικά στο Vodafone TV, το «Σπίτι της ΗΒΟ στην Ελλάδα».
Ανακάλυψε περισσότερα για τις προτάσεις του μήνα από το Vodafone TV για να παρακολουθήσεις ό,τι θες, τη στιγμή που το θες!
Euphoria 2 I Vodafone TV
Info
Το περιεχόμενο του Vodafone TV ανανεώνεται κάθε μήνα με τις σημαντικότερες πρεμιέρες, με αποκλειστικές νέες σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ που θα συζητηθούν και πολλές ακόμη επιλογές, για να τις παρακολουθήσουμε τη στιγμή που το θέλουμε.

Απόκτησε πρόσβαση σε όλο το δημοφιλές περιεχόμενο, εύκολα και γρήγορα και χωρίς χρήση αποκωδικοποιητή, με άμεση online ενεργοποίηση στο Vodafone.gr και απόλαυσε 1 μήνα δωρεάν δοκιμή χωρίς δέσμευση συμβολαίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης