Τραγανά και καραμελωμένα…

Τραγανά και καραμελωμένα…

Η ελληνική χειροποίητη gοurmet εκδοχή ενός παραδοσιακά αμερικανικής καταγωγής μαζικού προϊόντος κερδίζει την διεθνή αναγνώριση

popys
Ανάμεσα στα αστεράτα λάδια, μέλια, μαρμελάδες κλπ υπάρχει και μια έκπληξη: Το ελληνικό popcorn. Μάλιστα, οι διαφορετικές γευστικές εκδοχές του Popy’s Gourmet Popcorn (με το flagship Store μπροστά στον ηλεκτρικό σταθμό Αμαρουσίου) βρήκαν και πάλι την δικαίωση τους από τον διεθνή διαγωνισμό Great Taste Awards. Πιο συγκεκριμένα, στα φετινά βραβεία η γεύση Cinnamon Cookie CaramelCorn- τραγανό καραμελωμένο ποπ κορν με γεύση από μπισκότο και κανέλα- αποκόμισε από την συμμετοχή της στο διαγωνισμό 2 αστέρια, ενώ άλλες 2 γεύσεις από 1 αστέρι: Lemon (τραγανό καραμελωμένο ποπ κορν με δροσερή γεύση λεμόνι) και Orange Caramelcorn (τραγανό καραμελωμένο ποπ κορν με δροσερή γεύση πορτοκαλιού). Διακρίσεις η εταιρεία είχε κερδίσει και τα προηγούμενα χρόνια, το 2016 και το 2017.
popys-1


Αλλά, που βρίσκεται η διαφορά της ελληνικής εκδοχής των Γιάννη και Πόπης Κονταράτου σε αυτό το αμερικανικής καταγωγής παραδοσιακά μαζικό προϊόν; Στην επιλογή ότι η κάθε παρτίδα φτιάχνεται χειροποίητα, μία μόνο παρτίδα τη φορά, ενώ προστέθηκαν γεύσεις που έκαναν το ίδιο το προϊόν gourmet.

Στο site τους διαβάζουμε: «Τι είναι αυτό που κάνει το Popy’s Gourmet Popcorn τόσο ξεχωριστό; Για την παραγωγή του ποπ κορν μας χρησιμοποιούμε μόνο θερμό αέρα, προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι αυτό είναι ελαφρύ, αφράτο και ότι παρασκευάζεται με τον πιο υγιεινό τρόπο χωρίς καμία προσθήκη άλλων λιπαρών ουσιών και ελαίων. Στη συνέχεια, για να δημιουργήσουμε τις gourmet γεύσεις του ποπ κορν μας ,μέσα σε ειδικές κατσαρόλες απο χαλκό, χρησιμοποιούμε αυστηρά και μόνον θρεπτικά συστατικά υψηλής αξίας και εξαιρετικής ποιότητας.

Κάθε παρτίδα του Popy's Gourmet Popcorn φτιάχνεται καθημερινά επι τόπου στο κατάστημά μας κι αν τύχει να περνάτε απο εκεί, η μυρωδιά της λαχταριστής καραμέλας θα σας συνεπάρει. Όμως, ακόμα κι αν η βόλτα απο το κατάστημά μας δεν είναι εφικτή, μπορείτε εύκολα να παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα όλες τις γεύσεις του gourmet ποπ κορν μας. Εμείς, θα το παραδώσουμε στην πόρτα σας, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε σε όλη την Ελλάδα. Κι αν μένετε εκτός Ελλάδος, έχουμε ευχάριστα νέα και για εσάς καθώς στέλνουμε το gourmet ποπ κορν μας σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης