Video: H Audi προκαλεί την BMW

Video: H Audi προκαλεί την BMW

Δεν είναι ούτε η πρώτη και μάλλον ούτε η τελευταία φορά που η Audi δημιουργεί ένα τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ πικάροντας τον ανταγωνισμό. Με τίτλο «Car Carrier» η νέα διαφήμιση της Audi δείχνει έναν κάτοχο BMW...

Video: H Audi προκαλεί την BMW
Δεν είναι ούτε η πρώτη και μάλλον ούτε η τελευταία φορά που η Audi δημιουργεί ένα τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ πικάροντας τον ανταγωνισμό.
Με τίτλο «Car Carrier» η νέα διαφήμιση της Audi δείχνει έναν κάτοχο BMW αυτοκινήτου να τρελαίνεται όταν βλέπει να περνάει από δίπλα του μια νταλίκα φορτωμένη με μοντέλα από το Ingolstadt (την έδρα της Audi).

Ο οδηγός σε έξαλλη κατάσταση πηδά από την ηλιοροφή έξω από την BMW 3 προς την νταλίκα όπου ανακαλύπτει πως τα Audi διεκδικούνται ήδη από ανθρώπους σαν αυτόν, ανθρώπους που ποθούν απελπισμένα ένα Audi.

Mάλιστα, κατά την διάρκεια του σποτ ακούγεται μία φωνή να λέει «όλο και περισσότεροι αφήνουν αυτοκίνητα BMW, Mercedes και Lexus για να αποκτήσουν ένα Audi».
Γεγονός ή όχι το μόνο που μένει είναι να δούμε πως θα απαντήσει ο ανταγωνισμός απέναντι στην επιθετική καμπάνια της Audi.

Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης