Mercedes CLS Shooting Brake: Απευθείας στο στόχο!

Mercedes CLS Shooting Brake: Απευθείας στο στόχο!

Το νέο πρωτότυπο μοντέλο της Mercedes-Benz θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Beijing τραβώντας τα φώτα της δημοσιότητας αφού σε αυτό θα βασιστεί ο διάδοχος της CLS. Ουσιαστικά, η έκδοση παραγωγής που θα δούμε του χρόνου θα αντιμετωπίσει διάφορα άλλα μοντέλα… παρόμοιου βεληνεκούς...

Mercedes CLS Shooting Brake: Απευθείας στο στόχο!
  • Αυτή είναι η… «πεντάρα» GT της Mercedes-Benz, η νέα CLS!
  • Θα ανταγωνιστεί εφάμιλλα άλλα μοντέλα όπως τα Audi A7 και Porsche Panamera
  • Θα κάνει πρεμιέρα ως πρωτότυπο στην Κίνα, του χρόνου θα το δούμε στους δρόμους
Κλείσιμο
  • Με εντυπωσιακή εμφάνιση και νέους κινητήρες άμεσου ψεκασμού

Το νέο πρωτότυπο μοντέλο της Mercedes-Benz θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Beijing τραβώντας τα φώτα της δημοσιότητας αφού σε αυτό θα βασιστεί ο διάδοχος της CLS. Ουσιαστικά, η έκδοση παραγωγής που θα δούμε του χρόνου θα αντιμετωπίσει διάφορα άλλα μοντέλα… παρόμοιου βεληνεκούς (όπως είναι τα Audi A7, BMW 5-Series GT και Porsche Panamera) ενώ αναμένεται να τονώσει ακόμη περισσότερο το prestige της γερμανικής εταιρίας.

H σχεδίαση είναι το ίδιο εκκεντρική όπως και στην BMW 5 GT αφού το αμάξωμα συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός σεντάν με ενός κουπέ θυμίζοντας μοντέλα της Mercedes από την δεκαετία του 1920. Από τον τεχνολογικό εξοπλισμό ξεχωρίζουν τα φωτιστικά σώματα που αποτελούνται εξ ολοκλήρου από LED (Intelligent Light System) και διαθέτουν πέντε προγράμματα λειτουργίας ανάλογα με τις συνθήκες περιβάλλοντος και κίνησης. Από την άλλη, η πρωτότυπη CLS διαθέτει τέσσερις πόρτες (χωρίς πλαίσιο) για τους επιβάτες που θα έχουν στην διάθεσή τους προεδρικές ανέσεις ενώ την διάθεση στο πρωτότυπο ανεβάζει ο όμορφος χρωματικός συνδυασμός με μπεζ και καφέ αποχρώσεις.

Το μοντέλο παραγωγής που θα ακολουθήσει σε περίπου ένα χρόνο αναμένεται να έχει μικρές διαφορές από αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες. Πάντως, η CLS Shooting Brake Concept που θα κάνει ντεμπούτο σε μερικές μέρες στην κινεζική έκθεση θα εξοπλίζεται με ένα νέο V6 κινητήρα 3,5 lt άμεσου ψεκασμού που θα αποδίδει 306 PS και 370 Nm ενώ δεν αποκλείεται όταν μπει στην παραγωγή να δούμε και υβριδική έκδοση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης