H νέα Mercedes M-Class με πόσο;

H νέα Mercedes M-Class με πόσο;

Στα βουνά της Αυστρίας δοκιμάζουν αυτές τις ημέρες οι συντάκτες του "Car+Speed" τη νέα M-Class λίγες ημέρες πριν έρθςι στη χώρα μας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η τρίτη γενιά M-Class με τον diesel κινητήρα των 2,1lt θα κοστίζει περίπου...

H νέα Mercedes M-Class με πόσο;
Στα βουνά της Αυστρίας δοκιμάζουν αυτές τις ημέρες οι συντάκτες του "Car+Speed" τη νέα M-Class λίγες ημέρες πριν έρθςι στη χώρα μας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η τρίτη γενιά M-Class με τον diesel κινητήρα των 2,1lt θα κοστίζει περίπου 73.000€.

Το νέο μοντέλο έχει σχεδιαστικά πολλές ομοιότητες με το απερχόμενο. Από την εμφάνισή του ξεχωρίζουν η μεγάλη εμπρός μάσκα, το μυώδες αμάξωμα, τα μεγάλα πίσω φωτιστικά σώματα και οι ζάντες αλουμινίου 17-21 ιντσών.
Το εσωτερικό είναι εντελώς διαφορετικό και θυμίζει αυτό της S-Class. Μεταξύ άλλων διαθέτει επενδύσεις από ξύλο και αλουμίνιο, νέο σύστημα πολυμέσων Comand και πανοραμική ηλιοροφή. Η λίστα του βασικού και προαιρετικού εξοπλισμού της νέας M-Class είναι μεγάλη και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει αερανάρτηση Airmatic και τα συστήματα Active Curve System, Night View Assist Plus (με αναγνώριση πεζών!), Active Park Assist κ.ά.

Επίσης, όλες οι εκδόσεις διαθέτουν σύστημα τετρακίνησης (4MATIC) και ESP (4ETS). Τα συστήματα αυτά, σε συνδυασμό με το σύστημα υποβοήθησης της εκκίνησης σε ανηφόρα και το σύστημα ελέγχου της ταχύτητας στην κατάβαση βοηθούν την ML για καλές και ασφαλείς εκτός δρόμου διαδρομές. Ακόμα καλύτερες θα είναι εφόσον επιλεγεί το πακέτο On&OffRoad, το οποίο προσφέρει επιλογή μεταξύ έξι προγραμμάτων τα οποία συνδυάζονται με κοντό κιβώτιο υποπολλαπλασιαμού των σχέσεων μετάδοσης, ενώ παράλληλα η αερανάρτηση ψηλώνει την ML κατά 285mm. Είναι χαρακτηριστικό πως το σύστημα On&OffRoad δίνει τη δυνατότητα στο αυτοκίνητο να προσπεράσει κατηφορικές κλίσεις μέχρι και 80 μοιρών.

Κλείσιμο
Το νέο μοντέλο της Mercedes θα διατίθεται σε τρεις εκδόσεις: την ML250 Bluetec με τον κινητήρα των 2,1 lt πετρελαίου απόδοσης 204 PS και 51,0 kgm ροπής. Την  ML350 Bluetec με τον 3,0 lt V6 πετρελαίου, με 258 PS και ροπή 63,1 kgm και την ML350 BlueEfficiency (βενζίνης 3,5 lt V6 με 306 PS και μέγιστη ροπή 37,7 kgm).
Σύμφωνα με την εταιρεία η μείωση της μέσης κατανάλωσης στο νέο μοντέλο, σε σχέση με το απερχόμενο, είναι στο 25% με τη μέση κατανάλωση στην ML250 Bluetec με τον κινητήρα των 2,1 lt diesel, να είναι στα 6,0 lt/100km!











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης