H πιο δυνατή C-Class όλων των εποχών!

H πιο δυνατή C-Class όλων των εποχών!

H Mercedes-Benz παρουσίασε την C 63 AMG Coupe Black Series. Πρόκειται για την ειδική έκδοση ενός από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα που φέρουν το σήμα της AMG. Ο V8 κινητήρας των 6,3 lt έχει απόδοση 517 PS και μέγιστη ροπή 63,2 kgm. Με αυτό το σύνολο η εντυπωσιακή Mercedes-Benz κάνει τα...

H πιο δυνατή C-Class όλων των εποχών!
H Mercedes-Benz παρουσίασε την C 63 AMG Coupe Black Series. Πρόκειται για την ειδική έκδοση ενός από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα που φέρουν το σήμα της AMG.
Ο V8 κινητήρας των 6,3 lt έχει απόδοση 517 PS (30 PS παραπάνω από την C 63 AMG με το πακέτο «Performance») και μέγιστη ροπή 63,2 kgm. Με αυτό το σύνολο η εντυπωσιακή Mercedes-Benz κάνει τα 0-100 km/h σε 4,2 sec. Παράλληλα, οι Γερμανοί τοποθέτησαν ρυθμιζόμενη ανάρτηση, κεραμικά φρένα, μεγαλύτερα μετατρόχια κ.ά.
Εμφανισιακά η C 63 AMG Coupe Black Series ξεχωρίζει από το ανασχεδιασμένο εμπρός και πίσω μέρος, τη διαφορετική πλαϊνή ποδιά, τα ανοίγματα εμπρός από τους πίσω τροχούς, τις τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης, το μαύρο αεροδυναμικό διαχύτη κ.ά.
Στο εσωτερικό υπάρχουν δύο καθίσματα μπάκετ με μαύρο ύφασμα Dinamica με κόκκινες ραφές και κόκκινες ζώνες ασφαλείας. Το πίσω κάθισμα έχει αφαιρεθεί για εξοικονόμηση βάρους, όμως προαιρετικά μπορούν να τοποθετηθούν δύο ανεξάρτητα σπορ καθίσματα.
Οι πωλήσεις της C 63 AMG Coupe Black Series θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2012 και η τιμή του στη Γερμανία θα είναι 115.430 ευρώ.


Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης