Τιμές Αυτοκινήτων

KONA-1000-1

Η Hyundai κάνει δυναμική είσοδο στην κατηγορία των μικρών SUV μοντέλων δημιουργώντας το νέο Kona. Το αυτοκίνητο ξεκινά αυτές τις ημέρες το λανσάρισμά του στη χώρα μας και εμείς σας μεταφέρουμε τις πρώτες οδηγικές μας εντυπώσεις από την ελληνική του παρουσίαση.

Skoda-Karoq-2018

...διατίθεται στη χώρα μας σε πολύ συμφέρουσες τιμές και αυτό αν μη τι άλλο γίνεται ακόμη πιο κατανοητό εάν συγκρίνουμε το πόσο κοστίζει το αυτοκίνητο στη χώρα μας σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη.

Citroen-C3_Aircross-1000

Μέσω του επίσημου δικτύου της Citroen, οι υποψήφιοι αγοραστές της γαλλικής εταιρείας μπορούν να αποκτήσουν κάποιο από τα μοντέλα της με μοναδικά προνόμια.

Peugeot-3008-2017-1600-18

Για τις επόμενες 10 μέρες στο δίκτυο της γαλλικής φίρμας θα ισχύουν ειδικές τιμές για συγκεκριμένα μοντέλα.

Ford-Mustang_GT_EU-Version

Η Ford Mustang έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια και τη Γηραιά Ήπειρο και στοχεύει να συνεχίσει αυτή την επιτυχημένη πορεία με την ανανεωμένη έκδοσή της που θα προσφέρεται στην Ελλάδα από τιμές που ξεκινούν από ...

diesel

Θα καταργηθούν τα diesel; Αξίζει η αγορά τους ή θα χάσω σε μεταπώληση; Επιχειρούμε να δώσουμε απαντήσεις στα βασικά ερωτήματα.

160502_Fiat_Tipo-5-porte_06

Το ιταλικό μικρομεσαίο μοντέλο προσφέρεται με επιτόκιο 2,9%, 5 χρόνια εγγύηση και συνολικό όφελος στα 3.200 ευρώ σύμφωνα με την Fiat.

160915_Fiat_Panda_002

Το Fiat Panda αποκτά νέες εξοπλιστικές εκδόσεις και μπορεί να αποκτηθεί με μια σειρά από προνόμια.

208-1000

Το πόσο «καίει» ένα αυτοκίνητο έχει αναδειχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες αγοράς ενός νέου μοντέλου. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε 5 μικρά βενζινοκίνητα αυτοκίνητα, που υπόσχονται με τη χαμηλή τους κατανάλωση να μην επιβαρύνουν σημαντικά την τσέπη σας.

Continental-GT-Cabrio-V8

Η ελληνική αγορά αυτοκινήτου έχει ξεκινήσει δυνατά τις πωλήσεις της τους 3 πρώτους μήνες 2018 σημειώνοντας αύξηση σε σχέση με πέρσι. Ποια είναι όμως τα ακριβότερα νέα μοντέλα που πήραν για πρώτη φορά πινακίδες σε αυτό το διάστημα;

Tesla-chinese-1000

Σε μια κίνηση-έκπληξη η κυβέρνηση της Κίνας ανακοίνωσε ότι θα άρει τις απαγορεύσεις προς τους ξένους κατασκευαστές αυτοκινήτων, δίνοντάς τους τη δυνατότητα πλέον να μπουν ακόμη και αυτόνομα στην αγορά της χώρας.

A-Class-Trip-1000-2

H νέα γενιά της Mercedes A-Class είναι ένα από τα πιο σημαντικά λανσαρίσματα της χρονιάς, υιοθετώντας κορυφαία συστήματα τεχνολογίας και νέους, ισχυρούς και συνάμα οικονομικούς κινητήρες. Πόσο όμως θα κοστίζει στη χώρα μας το νέο μοντέλο;