Mercedes E-Class cabrio με 800PS!

Mercedes E-Class cabrio με 800PS!

Αντέχει και με το παραπάνω! Στην παρουσίαση της Mercedes E-Class cabriolet που έγινε στην Γερμανία, οι ιθύνοντες της εταιρείας υποστήριζαν στους συντάκτες του «Car+Speed» ότι το πλαίσιο της ανοικτής E-Class μπορεί να αντέξει πολλά περισσότερα άλογα από αυτά των γνώριμων κινητήρων της γκάμας της...

Mercedes E-Class cabrio με 800PS!
Αντέχει και με το παραπάνω! Στην παρουσίαση της Mercedes E-Class cabriolet που έγινε στην Γερμανία, οι ιθύνοντες της εταιρείας υποστήριζαν στους συντάκτες του «Car+Speed» ότι το πλαίσιο της ανοικτής E-Class μπορεί να αντέξει πολλά περισσότερα άλογα από αυτά των γνώριμων κινητήρων της γκάμας της.

Αυτό πλέον αποδεικνύεται και με το παραπάνω, με την κίνηση του βελτιωτικού οίκου Brabus -που είναι αναγνωρισμένος από την Mercedes- να παρουσιάζει μία «καυτή» έκδοση του μοντέλου απόδοσης 800PS!
H Brabus 800 E V12 Cabriolet, όπως ονομάζεται, είναι εφοδιασμένη με έναν V12, biturbo 6.3 λίτρων κινητήρα, ο οποίος προσφέρει απίστευτη δύναμη, με 82,0 kgm ροπής και 800 ίππους.

Οι επιδόσεις, όπως καταλαβαίνετε, είναι απίστευτες, με τα πρώτα 100k/h να καλύπτονται σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα, τα 0-200 km/h σε 9,9 δευτερόλεπτα και τα 0- 300 km/h (!) σε 23,9.
Η τελική ταχύτητα της Brabus 800 E V12 Cabriolet, είναι στα 370km/h και το καθιστά ως το ταχύτερο ανοικτό αυτοκίνητο παραγωγής.

Κλείσιμο

Μερικές από τις μετατροπές που διαθέτει το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το αεροδυναμικό αμάξωμα από ανθρακονήματα, η χαμηλωμένη ανάρτηση και οι τροχοί 19 ιντσών. Στο εσωτερικό, μεταξύ άλλων έχει τοποθετηθεί σπορ τιμόνι, επενδύσεις από ανθρακονήματα και νέο ταχύμετρο, οι ενδείξεις του οποίου φθάνουν μέχρι τα 400 km/h.

Η Brabus 800 E V12 Cabriolet κοστίζει στην Γερμανία 478.000 ευρώ και η κατασκευή ενός τέτοιου μοντέλου ξεκινά κατόπιν παραγγελίας (και γενναίας προκαταβολής, μπορούμε να υποθέσουμε)…

Η τιμή του είναι στα 478.000 €…





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης