Νέα Ford Fiesta ST-Line Red Edition & Black Edition

Νέα Ford Fiesta ST-Line Red Edition & Black Edition

 To μικρό μοντέλο της Ford αποκτά μια νέα έκδοση που τονίζει τον σπορτίφ χαρακτήρα του Fiesta.

Fiesta-Red-Black-1000

Τα νέα Fiesta ST-Line Red Edition και Black Edition είναι βασισμένα στη σπορ έκδοση Fiesta ST-Line, του οποίου η αναλογία επί των πωλήσεων Fiesta από τις αρχές του 2018 είναι 1 στα 5. Τα νέα μοντέλα υιοθετούν μοναδικές λεπτομέρειες στο εξωτερικό και το εσωτερικό τους που κάνουν τους οδηγούς να ξεχωρίζουν από το πλήθος και αναδεικνύουν το δυναμικό και εμπνευσμένο από την Ford Performance στυλ.

 

Διαθέσιμα σε τρίθυρες και πεντάθυρες εκδόσεις αμαξώματος, τα Fiesta ST-Line Red Edition και Black Edition αξιοποιούν τα 140 άλογα του χιλιάρη βενζινοκινητήρα EcoBoost της Ford και μία σπορ ανάρτηση. Το νέο Fiesta ST-Line Red Edition έχει εξωτερική απόχρωση Race Red και ματ μαύρες ρίγες με μπορντούρα high-gloss black που εκτείνονται από την οροφή, μέσω του καπό, μέχρι στο κάτω εμπρός σπόιλερ. Το Fiesta ST-Line Black Edition είναι βαμμένο σε Panther Black διακοσμημένο με ματ, μαύρες ρίγες οι οποίες τονίζονται με high-gloss red μπορντούρα.  Αντίστοιχες αισθητικές πινελιές υπάρχουν και στο εσωτερικό των συγκεκριμένων εκδόσεων, ενώ πλήρης είναι και ο εξοπλισμός τους.

 

Ο συνδυασμός του ισχυρού και ταυτόχρονα αποδοτικού πολυβραβευμένου κινητήρα 1.0 EcoBoost 140 ίππων της Ford με το εξάρι, μηχανικό κιβώτιο χαμηλών τριβών προσφέρει κατανάλωση από 4,9 l/100 km με εκπομπές CO2 από 112 g/km.

 

Τα νέα μοντέλα Ford Fiesta ST-Line Red Edition και Black Edition είναι ήδη διαθέσιμα για παραγγελία σε επιλεγμένες Ευρωπαϊκές αγορές.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης