Αύξηση παραγωγής για το Audi A1!

Τα πάντα όλα για το Audi A1!

Η ζήτηση για το μικρότερο μοντέλο της Audi  αποδείχτηκε πολύ μεγαλύτερη από ότι περίμεναν οι ιθύνοντες της γερμανικής εταιρίας ξεπερνώντας κάθε προσδοκία τους.

Η ζήτηση για το μικρότερο μοντέλο της Audi  αποδείχτηκε πολύ μεγαλύτερη από ότι περίμεναν οι ιθύνοντες της γερμανικής εταιρίας ξεπερνώντας κάθε προσδοκία τους. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως μόνο 150.000 αγοραστές εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους σε σχετική ιστοσελίδα της Audi αφιερωμένη για το Α1 παρόλο που το γερμανικό premium «μικρό» δεν θα κυκλοφορήσει στις αγορές των ΗΠΑ και Κίνας.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο ρυθμός παραγωγής αυξήθηκε κατά 20% ώστε να καλυφτεί η ζήτηση για το στιλάτο Α1 που αποτελεί τον βασικό αντίπαλο του ΜΙΝΙ. Συγκεκριμένα, ο ρυθμός παραγωγής στο εργοστάσιο της Audi στις Βρυξέλλες αυξήθηκε στις 120.000 μονάδες ετησίως (από τις 100.000 που είχε αρχικά προγραμματισθεί).Υπενθυμίζεται πως το Α1 διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά με τις τιμές πώλησης να ξεκινούν από18.900 €.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mercedes

Άτοκα, χωρίς προκαταβολή ή με πολύ χαμηλό επιτόκιο, η αγορά αυτοκινήτου έχει αυτή τη στιγμή αρκετές ευκαιρίες χρηματοδότησης, που στόχο έχουν να διευκολύνουν τον υποψήφιο αγοραστή στην επιλογή του.

fiat-logo

Η Fiat είναι μια μάρκα που αποδεδειγμένα έχει αγαπήσει ο Έλληνας αγοραστής αυτοκινήτου και έχει δώσει τα λεφτά του για να αποκτήσει ένα απο τα μοντέλα της. Τα τελευταία χρόνια όμως, φαίνεται ότι έχει γυρίσει την πλάτη του στον Ελληνα αγοραστή…

10
peugeot

Μέχρι το Σάββατο 25 Μαϊου παρατείνεται η περίοδοςειδικών τιμών Spring Sales της Peugeot σε όλη την γκάμα επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων στο επίσημο δίκτυο διανομέων της.

CAR0_3008

Το πολυβραβευμένο Peugeot 3008 είναι ένα SUV πολύ καλά εξοπλισμένο, με τεχνολογική φαρέτρα που θα ζήλευαν οι περισσότεροι ανταγωνιστές του.