Οι παπαράτσι αποκάλυψαν το νέο ΜΙΝΙ

Οι παπαράτσι αποκάλυψαν το νέο ΜΙΝΙ

Το καμουφλάζ αφαιρείται σιγά-σιγά από τη νέα γενιά του ΜΙΝΙ. Το βρετανικό αυτοκίνητο πόλης εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το προωθητικό video και μας αποκάλυψε τα μυστικά του.

Οι παπαράτσι αποκάλυψαν το νέο ΜΙΝΙ
Στις φωτογραφίες φαίνονται τα 3θυρα Cooper και Cooper S, τα οποία διατηρούν τη σχεδιαστική φιλοσοφία και του απερχόμενου μοντέλου.

Οι αλλαγές όμως στα φώτα, τη μάσκα και τους προφυλακτήρες ανανεώνουν το ΜΙΝΙ, χαρίζοντάς του την απαραίτητη «φρέσκια» εμφάνιση. Οι εξωτερικοί δακτύλιοι LED στα εμπρός φωτιστικά σώματα αποτελούν τα φώτα ημέρας, κάτι που είχαμε δει στο πρωτότυπο Rocketman. Στο Cooper S βλέπουμε και πάλι τη γνώριμη εισαγωγή αέρα στο καπό. Στην ουρά τα φώτα έχουν μεγαλώσει, ενώ στο Cooper S η διπλή απόληξη της εξάτμισης παραμένει στο κέντρο.

Το νέο MINI hatchback θα είναι το πρώτο από τα συνολικά 8 μοντέλα της μάρκας που θα βασίζεται στην πλατφόρμα νέας αρχιτεκτονικής του Ομίλου BMW με κίνηση στον εμπρός άξονα. Την εμφάνισή του θα κάνει ο νέος τρικύλινδρος 1.5 κινητήρας, τεχνολογίας TwinPower Turbo, με εκδόσεις ισχύος από 122 έως 200 PS. Στην Ελλάδα το τρίθυρο και το πεντάθυρο MINI αναμένονται την άνοιξη του 2014.

Κλείσιμο

Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης