Αποκάλυψη: Το ταμπλό του νέου VW Golf (upd)

Αποκάλυψη: Το ταμπλό του νέου VW Golf (upd)

Ένα πλήρως αναβαθμισμένο Golf υπόσχεται η Volkswagen, προκειμένου να διατηρήσει τα πρωτεία στην κατηγορία των premium μικρομεσαίων. Οι Γερμανοί έδωσαν στη δημοσιότητα τα πρώτα τεχνικά χαρακτηριστικά της έβδομης γενιάς του best-seller.

Αποκάλυψη: Το ταμπλό του νέου VW Golf  (upd)
Αυτός είναι ο πίνακας οργάνων και η κεντρική κονσόλα του νέου Golf. Την αποκάλυψη έκανε το Ελληνικό αυτοκινητικό site www.NewsAuto.gr δύο ημέρες πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια από τη Volkswagen στο Βερολίνο. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, το εσωτερικό της έβδομης γενιάς του γερμανικού best-seller δείχνει αναβαθμισμένο ποιοτικά, διατηρεί όμως παράλληλα την… αυστηρή σχεδίαση των προκατόχων του.



Κλείσιμο
Ένα πλήρως αναβαθμισμένο Golf υπόσχεται η Volkswagen, προκειμένου να διατηρήσει τα πρωτεία στην κατηγορία των premium μικρομεσαίων. Οι Γερμανοί έδωσαν στη δημοσιότητα τα πρώτα τεχνικά χαρακτηριστικά της έβδομης γενιάς του best-seller. Το νέο Golf έχει μήκος 4,25 m, όντας κατά 56 mm μακρύτερο από τον προκάτοχό του. Είναι πιο φαρδύ και πιο χαμηλό, συνδυασμός που του χαρίζει μία πιο δυναμική εικόνα.

Βασικός κινητήρας θα είναι ο 1.2 TSI, ενώ κάτω από το καπό του GTi θα βρίσκεται ο 2λιτρος turbo με 225 PS. Όπως σας είχε ενημερώσει εδώ και μήνες το NewsAuto.gr, η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει και νέο diesel σύνολο. Ο 1.6 TDI θα καταναλώνει μόλις 3,8 lt/100 km και θα εκπέμπει 99 g CO2 ανά km.

Το πρώτο μοντέλο της Volkswagen που πατά στη νέα πλατφόρμα MQB του γερμανικού ομίλου, έχει μακρύτερο μεταξόνιο κατά 59 mm. Φυσιολογικά λοιπόν, θα προσφέρει πλουσιότερους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους (ο όγκος του πορτμπαγκάζ «ανέβηκε» από τα 350 στα 380 lt). Παρά την αύξηση των διαστάσεων, το νέο Golf είναι κατά 100 kg ελαφρύτερο. Σε αυτό συνέβαλαν η χρήση λεπτού αλλά ισχυρού ατσαλιού στο αμάξωμα, αλουμινίου στην ανάρτηση και επεμβάσεων στους κινητήρες.

Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι...




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης