Η παρουσία του… παιχνιδιάρικου Buggy Up Concept στο περίπτερο των Γερμανών στην Φρανκφούρτη, δυνάμωσε τους ψιθύρους που λένε ότι η VW σκέφτεται σοβαρά σύντομα να κατασκευάσει και ένα μικρό SUV. Ένα αυτοκίνητο που θα τοποθετηθεί κάτω από το Tiguan και...
UPD:
Η παρουσία του… παιχνιδιάρικου Buggy Up Concept στο περίπτερο των Γερμανών στην Φρανκφούρτη, δυνάμωσε τους ψιθύρους που λένε ότι η VW σκέφτεται σοβαρά σύντομα να κατασκευάσει και ένα μικρό SUV.
Ένα αυτοκίνητο που θα τοποθετηθεί κάτω από το Tiguan και θα κοντράρει εμπορικά μοντέλα όπως το Skoda Yeti. Το Buggy Up Concept πάντως είναι ένα πρωτότυπο της… παραλίας.
Είναι στημένο στο πλαίσιο του UP! Με το μήκος του να είναι στα 3,5 m.
Είναι διθέσιο, ανοικτό και διαθέτει αδιάβροχες επενδύσεις. Σε περίπτωση βροχής υπάρχει και μία υφασμάτινη μικρή οροφή, κάτι σα μια μικρή τέντα!
Δυναμική παρουσία στο Delphi Economic Forum – Αναδείχθηκε ο ρόλος ενός διαχρονικού κλάδου και το ισχυρό αποτύπωμά του σε δημόσια έσοδα, παραγωγή και απασχόληση.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.