Το εκρηκτικό VW Golf GTI Cabriolet Concept!

Το εκρηκτικό VW Golf GTI Cabriolet Concept!

Παράλληλα με το ταχύτερο Golf cabrio όλων των εποχών (το «R») η Volkswagen παρουσίασε στην εκδήλωση GTI-Wörthersee 2011 και την πρωτότυπη ανοιχτή έκδοση του GTI. Το μοντέλο αυτό έρχεται την χρονιά που οι Γερμανοί γιορτάζουν τα 35 χρόνια του Golf GTI.

Το εκρηκτικό VW Golf GTI Cabriolet Concept!
Παράλληλα με το ταχύτερο Golf cabrio όλων των εποχών (το «R»
) η Volkswagen παρουσίασε στην εκδήλωση GTI-Wörthersee 2011 και την πρωτότυπη ανοιχτή έκδοση του GTI. Το μοντέλο αυτό έρχεται την χρονιά που οι Γερμανοί γιορτάζουν τα 35 χρόνια του Golf GTI.

Τα πρωτότυπο μοντέλο έχει αρκετά εντυπωσιακά στοιχεία και εξωτερικά το χρώμα του είναι κόκκινο «Firespark Metallic» με λεπτομέρειες από μαύρο γυαλιστερό χρώμα. Δίχρωμο είναι και το εσωτερικό, στο οποίο υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις και καθίσματα από δέρμα Nappa.
Κλείσιμο

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία του Golf GTI Cabriolet είναι οι μαύρες-ασημί ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών με τα ελαστικά διάστασης 235. Πίσω από τις ζάντες ξεχωρίζουν οι κόκκινες δαγκάνες με το σήμα «GTI».
Το εντυπωσιακό μοντέλο εφοδιάζεται με τον ίδιο 2.0 TFSI κινητήρα (απόδοσης 210 PS) του κλειστού GTI κι έχει εντυπωσιακές επιδόσεις (0-100 km/h σε περίπου 7 sec. Τελική ταχύτητα 240 km/h).


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης