Τα πάντα για το ανοικτό VW Golf! (video)

Τα πάντα για το ανοικτό VW Golf! (video)

Καλώς το και ας άργησε.. Η ανοικτή έκδοση του Golf, έστω και καθυστερημένα, έρχεται την κατάλληλη εποχή… Σας παρουσιάζουμε τα πάντα για το νέο μοντέλο της VW!

Τα πάντα για το ανοικτό VW Golf! (video)
VW Golf χωρίς cabrio έκδοση είναι… Ολυμπιακός χωρίς πρωτάθλημα.
Αναμφίβολα η ανοικτή έκδοση του πιο δημοφιλούς μικρομεσαίου της Ελληνικής αγοράς έλειψε πολύ στου απανταχού φίλους του Γερμανικού αυτοκινήτου. Μάλιστα, αν βιαστεί λίγο η Ελληνική αντιπροσωπία και το εργοστάσιο θελήσει ή μπορεί να καλύψει με την αρχική παραγωγή του μοντέλου και τη μικρή (εμπορικά) Ελλάδα τότε το ανοικτό VW Golf έρχεται την κατάλληλη περίοδο. Λίγο πριν το Καλοκαίρι…

Tα ανοικτά αυτοκίνητα, όπως και να το κάνουμε έχουν αποτάξει από πάνω τους το ανεξήγητο πέπλο των πολυτελών που τους είχαν προσδώσει, όντας πιο προσιτά από ποτέ. Δεν γνωρίσουμε βέβαια αν το Golf Cabriolet θα είναι προσιτό, όπως πλέον είναι η κλειστή έκδοση, αλλα κρίνοντας από την αναμφίβολα καλή τιμή που διατίθεται το Audi A3 ελπίζουμε κάτι ανάλογο και για το Golf.
Το ανοικτό Golf, σε αντίθεση με το EOS, διαθέτει μαλακή οροφή, ο μηχανισμός της οποίας ολοκληρώνει τη διαδικασία αναδίπλωσης της σε 9,5 δευτερόλεπτα ακόμα και όταν το αυτοκίνητο κινείται, αρκεί η ταχύτητα να μην υπερβαίνει τα 30km/h .

Το νέο μοντέλο είναι κατά 208 mm μικρότερο σε σχέση με το EOS, με το συνολικό μήκος να είναι στα 4,215 m, το πλάτος στα 1,779 m και το ύψος στα 1,424 m. O χώρος των αποσκευών περιορίζεται στα 250 λίτρα, λόγω του χώρου που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση της οροφής.
Σε ότι αφορά την γκάμα των κινητήρων, δεν υπάρχουν εκπλήξεις με τον 1.2 TSI βενζινοκινητήρα των 105 ίππων να κινεί την βασική έκδοση και τον 1.4 TSI των 160 ίππων να ακολουθεί. Σύντομα το Golf cabrio θα διατίθεται και με τον 1.4TSI με τους 122 PS. Η γκάμα συμπληρώνεται με δύο πετρελαιοκινητήρες BlueMotion, 1.6 και 2.0 λίτρα και ισχύ στους 105 και 210 ίππους αντίστοιχα.
Ο 1.6TDΙ των 105 ίππων είναι και ο οικονομικότερος στη γκάμα με μικτή κατανάλωση 4,4l/100km και εκπομπές CO2 μόλις 117g/km.
Κλείσιμο
Όλοι οι κινητήρες μπορούν να συνδυαστούν με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης