Αποκάλυψη: Αυτό είναι το νέο μικρό της VW

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το νέο μικρό της VW

Το νέο μικρό μοντέλο της VW, που θα αντικαταστήσει το Fox, αποκαλύφτηκε. Πρόκειται για το UP, το οποίο υα κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες στην Φρανκφούρτη. Το μήκος του είναι κάτω από τα τέσσερα μέτρα (3.54m). Οι πληροφορίες που είχαμε για τους κινητήρες επιβεβαιώνονται. Ετσι πλέον και επίσημα, το νέο UP...

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το νέο μικρό της VW
Το νέο μικρό μοντέλο της VW, που θα αντικαταστήσει το Fox, αποκαλύφτηκε. Πρόκειται για το UP, το οποίο υα κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες στην Φρανκφούρτη. Το μήκος του είναι κάτω από τα τέσσερα μέτρα (3.54m), 1.64 m το πλάτος και 1.48 m το ύψος. Ο χώρος αποσκευών κυμαίνεται στα 251 lt ( 95lt με αναδιπλωμένα τα πίσω καθίσματα).
Το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων είναι πέντε σχέσεων,  ενώ θα διατίθεται και με αυτόματο έξι.

Οι πληροφορίες που είχαμε για τους κινητήρες επιβεβαιώνονται. Ετσι πλέον και επίσημα, το νέο UP θα διαθέτει έναν τρικύλινδρο, 1.000 cc κινητήρα απόδοσης 60 και 75 PS. Αυτό το νέο μηχανικό σύνολο διαθέτει την BlueMotion με το σύστημα Stop/Start στάνταρτ στον εξοπλισμό.
Οι καταναλώσεις που δίνει η VW είναι χαμηλές με την έκδοση με τα 60PS να είναι στα 4.2 l/100 km και με τα 75 PS στα 4.3 l/100 km. Και οι δύο εκδόσεις του κινητήρα εκπέμπουν κάτω από τα 100 g/km CO2.

Κλείσιμο
Θα υπάρχει και μία έκδοση με καύσιμο φυσικό αέριο! Αυτή θα αποδίδει 68 ίππους, με τις εκπομπές ρύπων να περιορίζονται στα 86 g/km (79 g/km με την Bluemotion τεχνολογία) !
Η VW μάλιστα ανακοίνωσε ότι από το 2013 θα υπάρξει και η ηλεκτροκίνητη έκδοση.
Ουδείς λόγος ακόμα από τους Γερμανούς για τον 1.2TSI των 105 PS αλλά και κάποιον πετρελαιοκινητήρα…

Σχεδιαστικά οι αλλαγές που έχουν γίνει είναι μικρές σε σχέση με το πρωτότυπο UP! Προς το παρόν παρουσιάστηκε η 3θυρη έκδοση, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο και για την ύπαρξη 5θυρης αλλά και MPV που θα κοντραριστεί εμπορικά με αυτοκίνητα όπως το C3 Picasso της Citroen.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης