Kia: Αντεπίθεση με σπορ αυτοκίνητα

Kia: Αντεπίθεση με σπορ αυτοκίνητα

Δύο πισωκίνητα coupe θα παρουσιάσει η Kia στην έκθεση της Φρανκφούρτης και του Ντιτρόιτ, σύμφωνα με δημοσίευμα έγκυρου βρετανικού περιοδικού (στη φωτογραφία απεικονίζεται το πρωτότυπο Kia Kee). Οι πληροφορίες μιλούν για δύο μοντέλα, ένα για...

Kia: Αντεπίθεση με σπορ αυτοκίνητα
Δύο πισωκίνητα coupe θα παρουσιάσει η Kia στην έκθεση της Φρανκφούρτης και του Ντιτρόιτ, σύμφωνα με δημοσίευμα έγκυρου βρετανικού περιοδικού (στη φωτογραφία απεικονίζεται το πρωτότυπο Kia Kee).
Οι πληροφορίες μιλούν για δύο μοντέλα, ένα για την Ευρώπη κι ένα για την Αμερική, τα οποία θα ενισχύσουν την σπορ εικόνα της Kia και θα βάλουν την εταιρία σε μια κατηγορία στην οποία δεν έχει παρουσία μέχρι σήμερα.
Τα νέα μοντέλα θα βασίζονται στο πρωτότυπο Κ9 sedan και θα έχουν κινητήρα V8. Οι αντιδράσεις κοινού και Τύπου θα κρίνουν σε μεγάλο ποσοστό αν τα πρωτότυπα θα μπουν στην παραγωγή. Σε περίπτωση θετικής ανταπόκρισης, η παραγωγή τους θα ξεκινήσει το 2015.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι άνθρωποι της Kia βλέπουν θετικά και το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός προσθιοκίνητου roadster, το οποίο θα βασίζεται στο Ceed επόμενης γενιάς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης