Λεφτά... υπάρχουν, αλλά όχι εδώ!

Λεφτά... υπάρχουν, αλλά όχι εδώ!

Μία ημέρα κράτησε το…πωλητήριο των 67 BMW M3 CTR. Η ειδική έκδοση της Μ3 των 130.000 ευρώ, ξεπούλησε!
Η τετράθυρη BMW Μ3 CRT αποκαλύφθηκε στον 24ώρο αγώνα του Nurburgring. Όπως μαρτυρά η πλήρης ονομασία (Carbon Racing Technology) πρόκειται για μία

F1 - Ferrari: Λευκή πετσέτα!
Λεφτά... υπάρχουν, αλλά όχι εδώ!
Μία ημέρα κράτησε το…πωλητήριο των 67 BMW M3 CTR. Η ειδική έκδοση της Μ3 των 130.000 ευρώ, ξεπούλησε!
Η τετράθυρη BMW Μ3 CRT αποκαλύφθηκε στον 24ώρο αγώνα του Nurburgring. Όπως μαρτυρά η πλήρης ονομασία (Carbon Racing Technology) πρόκειται για μία ειδική έκδοση της πιο καυτής «τριάρας» με το βασικό χαρακτηριστικό να εστιάζεται στο μειωμένο βάρος του αμαξώματος.

Η εξοικονόμηση βάρους οφείλεται κυρίως στην εκτενή χρήση ανθρακονήματος με βάση πολυμερή (CFRP), ένα υλικό που θα δούμε και στα επερχόμενα i3 και i8. Από το σύνολο των 1.580 kg έχουν εξοικονομηθεί τουλάχιστον 45 kg με την αντικατάσταση του καπό και των νέων καθισμάτων ενώ η νέα κατανομή βάρους με επιπλέον κιλά στον πίσω άξονα (51,6%) βελτιώνει το κράτημα, σύμφωνα με την γερμανική εταιρία.
Κλείσιμο

Η M3 CRT εξοπλίζεται με τον ίδιο κινητήρα που διαθέτει και η M3 GTS (η κουπέ Μ3), τον V8 των 4,4 lt που αποδίδει 450 PS στις 8.300 rpm και 45,0 kgm ροπής στις 3.750 rpm.
Η ισχύς είναι αρκετή ώστε η M3 CRT να «πιάνει» τα 0-100 km/h σε 4,4 sec (είναι 0,3 sec ταχύτερη από την στάνταρ Μ3 Sedan) με την βελόνα του κοντέρ να φλερτάρει με τα 290 km/h!
Σημειώστε δε, ότι οι ιθύνοντες της BMW εξετάζουν να βάλουν στην παραγωγή και άλλα κομμάτια…











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης