Η νέα BMW M5 στην Ελλάδα

Η νέα BMW M5 στην Ελλάδα

Η ισχυρότερη «πεντάρα» παραγωγής διατίθεται πλέον και στη χώρα μας. Το ανήσυχο στολίδι της BMW, η νέα M5 θα βρίσκεται για λίγες μέρες στην έκθεση της BMW Σπανός, Λεωφόρο Σύγγρου και Αμφιθέας. Η νέα Μ5 (κωδική ονομασία F10 M5) είναι ακόμη πιο ισχυρή, από την επερχόμενη. Διαθέτει έναν νέο V8 κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 560 PS...

Η νέα BMW M5 στην Ελλάδα
Η ισχυρότερη «πεντάρα» παραγωγής διατίθεται πλέον και στη χώρα μας. Το ανήσυχο στολίδι της BMW, η νέα M5 θα βρίσκεται για λίγες μέρες στην έκθεση της BMW Σπανός, Λεωφόρο Σύγγρου και Αμφιθέας.

Η νέα Μ5 (κωδική ονομασία F10 M5) είναι ακόμη πιο ισχυρή, από την επερχόμενη. Διαθέτει έναν νέο V8 κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 560 PS στις 6.000 rpm και έχει μέγιστη ροπή 69,3 kgm στις 1.500 rpm!
Με αυτό το σύνολο το νέο γερμανικό μοντέλο φθάνει τα 100 km/h από στάση σε 4,4 sec, τα 200 km/η από στάση σε 13,0 sec και η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 300 km/h! Η κίνηση μεταδίδεται φυσικά στους πίσω τροχούς μέσω 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου ή επτατάχυτου διπλού συμπλέκτη.
Κλείσιμο

Σχεδιαστικά η νέα M5 είναι λίγο πιο «άγρια» από την τωρινή, διατηρεί όμως την χαμηλού προφίλ διακριτική αισθητική της. Ορισμένα στοιχεία που ξεχωρίζουν στο νέο μοντέλο είναι η μεγάλη εμπρός γρίλια, η δύο διπλές απολήξεις της εξάτμισης, ο αεροδυναμικός διαχύτης στο πίσω μέρος και οι ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών.
Η τιμή της νέας BMW M5 είναι περίπου 156.900 ευρώ.














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης