Ταμάρα Έκλεστον: Δε θα διαδεχτώ το μπαμπά μου!

Ταμάρα Έκλεστον: Δε θα διαδεχτώ το μπαμπά μου!

Πολλοί είναι εκείνοι που θα ήθελαν να είναι στη θέση της, έστω και για μια ημέρα. Η Ταμάρα Έκλεστον, όμως, κόρη του διευθύνοντος συμβούλου της F1, Μπέρνι Έκλεστον, επιμένει ότι δεν επιθυμεί να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της.

Ταμάρα Έκλεστον: Δε θα διαδεχτώ το μπαμπά μου!
Πολλοί είναι εκείνοι που θα ήθελαν να είναι στη θέση της, έστω και για μια ημέρα. Η Ταμάρα Έκλεστον, όμως, κόρη του διευθύνοντος συμβούλου της F1, Μπέρνι Έκλεστον, επιμένει ότι δεν επιθυμεί να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της.

Σε συνέντευξη της αποκαλύπτει ότι ο Άιρτον Σένα είναι ο «ήρωας» της, ενώ χαρακτηρίζει τον Τζένσον Μπάτον ως έναν άνθρωπο με «κακούς τρόπους».

Η 27χρονη Ταμάρα, είναι η μεγαλύτερη από τις δυο κόρες του Έκλεστον και πρόσφατα είδε την μόλις 22 ετών αδερφή της Πέτρα να παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της Τζέιμς Στάντ.
Κλείσιμο

Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό Sky Italia και έχει σπουδάσει στο London School of Economics. Ωστόσο, τονίζει ότι δεν σχεδιάζει να αντικαταστήσει τον πολυεκατομμυριούχο πατέρα της, ο οποίος εδώ και δεκαετίες κρατά στα χέρια του τις τύχες της F1: «Πρόσφατα ο πατέρας προέβλεψε ότι μέσα στα επόμενα χρόνια θα πάρει τη θέση του μια γυναίκα. Δεν θα συμβούλευα κανέναν να στοιχηματίσει ότι αυτή η γυναίκα θα είμαι εγώ. Η ευθύνη είναι μεγάλη και δεν έχω τις ικανότητες να το κάνω. Θα ήταν λυπηρό για μένα να είμαι αυτό το άτομο που ια αναιρέσει όλα αυτά που έχει κάνει ο πατέρας μου όλα αυτά τα χρόνια με την εκπληκτική δουλειά του. Θα οδηγούσα την κατάσταση σε χάος μέσα σε λίγες μόνο ώρες», αστειεύτηκε η Ταμάρα.

Ο Έκλεστον γίνεται 81 ετών τον Οκτώβριο, αλλά η Ταμάρα πιστεύει ότι ο πατέρας της δεν σχεδιάζει να παραδώσει τα ηνία: «Για τον πατέρα μου, το σημαντικό δεν είναι να βγάλει κι άλλα χρήματα, αλλά να κλείσει την επόμενη επιτυχημένη συμφωνία», είπε. «Δεν του χρειάζονται κάποια επιπλέον εκατομμύρια. Δεν χρειάζεται να δουλέψει άλλο και αυτό ισχύει εδώ και χρόνια. Το θέμα είναι ότι έχει τόσο «ενεργό» μυαλό που δεν μπορεί να σκεφτεί ότι θα αποσυρθεί. Γι ‘ αυτόν οι οικονομικές απολαβές είναι δευτερευούσης σημασίας, σε σύγκριση με το πάθος που αισθάνεται γι’ αυτό που κάνει», πρόσθεσε.

Η Ταμάρα μιλώντας για τον Άιρτον Σένα τόνισε: «Ο Άιρτον ήταν και θα είναι ο «ήρωας» μου για πάντα. Ήταν οικογενειακός φίλος και έχει σημαντικό κομμάτι στην παιδική μου ηλικία. Τον επισκεπτόμασταν στην Βραζιλία και μας πήγαινε για jet-ski. Κάποια χρονιά μας επισκέφτηκε στην Ελβετία και του δείξαμε πως να κάνει σκι στο χιόνι. Δεν είχε ξαναδεί χιόνι στην ζωή του. Ήταν ένας πραγματικά ευγενικός άνθρωπος. Παρά το γεγονός ότι ήταν διάσημος και λατρεμένος από πολλούς, παρέμενε ταπεινός. Δεν θα υπάρξει άλλος οδηγός σαν κι αυτόν. Αντίθετα με πολλούς σημερινούς αγώνες, εκείνος δεν ήταν... μηχανή», είπε για τον Βραζιλιάνο.

Αναφερόμενη στο το πως είναι να είσαι μια ‘Εκλεστον η Ταμάρα ξεκαθάρισε: «Το επίθετο μου υπήρξε τόσο μια κατάρα όσο και μια ευλογία. Ο κόσμος υποθέτει ότι το όνομα μου «ανοίγει» όλες τις πόρτες. Οι περισσότεροι υποθέτουν πως οτιδήποτε κάνω, ειδικά η δουλειά στο Sky Sports, πραγματοποιήθηκε μόνο και μόνο λόγω ενός τηλεφωνήματος του Μπέρνι. Ακόμα κι όταν μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω κάτι, πρέπει να αποδεικνύω συνεχώς ότι μπορώ να κάνω πράγματα χάρη στο ταλέντο μου. Πάντα νιώθω ότι πρέπει να είμαι τρείς φορές καλύτερη από οποιονδήποτε άλλο. Πολλά από τα πράγματα που έχουν γραφτεί για μένα με έχουν κάνει να θέλω να αυτοκτονήσω. Είμαι ευαίσθητη και με ενοχλεί όλη αυτή η αρνητικότητα. Εννοώ... σε ποιόν αρέσει να τον απεχθάνονται; Πρέπει να γίνω πιο «σκληρή», σαν τον πατέρα μου».

Όσον αφορά στον ωραίο της παρέας, Τζένσον Μπάτον η Ταμάρα έχει άλλη άποψη: «Ο Τζένσον Μπάτον υπήρξε ένας πολύ αρεστός τύπος, αλλά η φήμη τον «χτύπησε στο κεφάλι». Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που του πήρα το 2009, χτύπησε το τηλέφωνο του και την διέκοψε για να απαντήσει. Για μένα, αυτό δείχνει ότι έχεις κακούς τρόπους. Φαίνεται να έχει αλλάξει πάρα πολύ μετά την επιτυχία του με την κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου. Κατά την άποψη μου, δεν του άξιζε καν ο τίτλος. Δεν υπήρχε περίπτωση να τον κατακτούσε αν και οι υπόλοιποι οδηγούσαν ανάλογα μονοθέσια. Πολύ απλά, σε καμία περίπτωση δεν είναι ο καλύτερος οδηγός στην F1. Ο Λιούις Χάμιλτον είναι πολύ καλύτερος οδηγός και πολύ καλύτερο άτομο».

Η Ταμάρα πιστεύει ότι τα λεφτά δε φέρνουν την ευτυχία: «Ποτέ δεν είχαμε νταντάδες ή σοφέρ. Η μαμά μου μας πήγαινε πάντα στο σχολείο. Δεν ήταν ότι ζητούσαμε ελικόπτερο στα επτά μας χρόνια και μας το αγόραζαν. Δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Οι γονείς μου κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να κρατάνε στο έδαφος τα πόδια μας. Ωστόσο, ήταν πολύ δύσκολο για τους δικούς μας να διαβάζουν πως ανατρέφουν δυο κακομαθημένα τέρατα».

Τέλος όσον αφορά στη φήμη της που προηγείται η Ταμάρα ξεκαθαρίζει: «Μου ανεβαίνει το... αίμα στο κεφάλι όταν με περιγράφουν ως «κοσμικό» άνθρωπο. Όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ, ο «κοσμικός» άνθρωπος είναι εκείνος που δεν χρειάζεται ή δεν τον ενδιαφέρει να εργαστεί, αλλά εγώ εργάζομαι από τότε που τελείωσα το πανεπιστήμιο. Έχω δουλέψει και σε πραγματικά κακές δουλειές. Για παράδειγμα δούλεψα ως βοηθός στο F1 Magazine, όπου το προσωπικό του περιοδικού απολάμβανε να μου αναθέτει τη λάντζα. Ξέρω από δουλειά. Μην με αποκαλείτε «κοσμική», αλλά businesswoman».

Διακρίνονται από αριστερά η Ταμάρα Έκλεστον με τον φίλο της και η αδερφή της Πέτρα με τον άντρα της Τζέιμς Στάντ.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης