"Αποκάλυψη" για την κληρονόμο της F1!

"Αποκάλυψη" για την κληρονόμο της F1!

Εδώ και μια εβδομάδα, η κληρονόμος της F1 (Formula1), Tamara Ecclestone, ταξιδεύει με το πολυτελές γιότ της, παρέα με τον σύντροφό της Omar Khyami, πριν επιστρέψει στο Λονδίνο. Πραγματοποίησε μια σύντομη επίσκεψη στη Σαρδηνία, όπου απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα...

Ακτοπλοϊα: Καραμπόλες στην Αδριατική με τα νεότευκτα Μινωικών-Attica
"Αποκάλυψη" για την κληρονόμο της F1!
Εδώ και μια εβδομάδα, η κληρονόμος της F1 (Formula1), Tamara Ecclestone, ταξιδεύει με το πολυτελές γιότ της, παρέα με τον σύντροφό της Omar Khyami, πριν επιστρέψει στο Λονδίνο. Πραγματοποίησε μια σύντομη επίσκεψη στη Σαρδηνία, όπου απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα.

Η 27χρονη Ecclestone φορούσε ένα μικροσκοπικό μπικίνι, μόνο που είχε κατεβάσει τις τιράντες του πάνω μέρους του μαγιώ και παραλίγο να βλέπαμε κάτι που η ίδια δε θα ήθελε. Το ατύχημα ήταν έτοιμο να συμβεί τη στιγμή που απολάμβανε τη θέα της Σαρδηνίας, πάνω στο γιότ της.

Σε άλλες φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν, φαίνεται να τρώει διάφορα σνακ και να μιλά στο τηλέφωνο. Η ίδια έγραψε στη σελίδα της στο Twitter, «Είναι καταπληκτικός ο ήλιος και η θάλασσα. Είμαι στον ουρανό».

Κλείσιμο














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης