Το κοκπιτ του μέλλοντος από τη Lexus

Το κοκπιτ του μέλλοντος από τη Lexus

Στο νέο Lexus UX Concept παρουσιάζονται επίσης οι πιο πρόσφατες, προηγμένες ηλεκτρικές τεχνολογίες.

Το κοκπιτ του μέλλοντος από τη Lexus
Όλες οι ενσωματωμένες τεχνολογίες ΗΜΙ (Διασύνδεσης Ανθρώπου-Μηχανής) του νέου Lexus
UX Concept, έχουν σχεδιαστεί ώστε να προσφέρουν στους προοδευτικούς πελάτες που ζουν και εργάζονται σε ένα περιβάλλον συνεχούς διασύνδεσης, μία πρωτοποριακή, τρισδιάστατη εμπειρία οδήγησης.


Κλείσιμο
Ο πίνακας οργάνων του οδηγού στο πρωτότυπο Lexus UX, περιέχει μία διάφανη σφαίρα που μοιάζει να αιωρείται σαν ολόγραμμα, στην οποία ένας συνδυασμός από αναλογικές και ψηφιακές πληροφορίες δημιουργεί μια λειτουργική αλλά και απροσδόκητη, συνολική εμπειρία για τον χρήστη.

Παράλληλα, η κεντρική κονσόλα διαθέτει μία προεξέχουσα επιφάνεια με κρυσταλλική δομή, μέσα στην οποία υπάρχει μία οθόνη στο στυλ του ολογράμματος, με πληροφορίες για τον κλιματισμό και το infotainment, ευανάγνωστες τόσο για τον οδηγό όσο και για τον συνοδηγό. 

Στο νέο 
Lexus UX Concept
 παρουσιάζονται επίσης οι πιο πρόσφατες, προηγμένες ηλεκτρικές τεχνολογίες. Διαθέτει ηλεκτροχρωματικά παράθυρα, ενώ οι πλαϊνοί καθρέφτες έχουν αντικατασταθεί με κάμερες e-mirror, των οποίων τα περιβλήματα είναι πολύ πιο λεπτά από τα συνήθη περιβλήματα καθρεφτών. Όλοι οι διακόπτες είναι ηλεκτροστατικοί και διαθέτουν διάφανα καλύμματα. Τέλος, το μοτίβο πτερυγίου στην κολόνα Α επαναλαμβάνεται σε μια νέα ηχητική εμπειρία για τους πιο νέους πελάτες της Lexus - ένα αφαιρούμενο ηχείο που έχει ενσωματωθεί στην πλευρά του συνοδηγού στο ταμπλό.  


Lexus-UX-inter-tsiro-640


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης