H premium Ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία ετοιμάζει τον αντίπαλο των BMW X3/X4 και Mercedes GLC/GLC Coupe...
Πριν καλά-καλά κυκλοφορήσουν τα μικρομεσαία Q30/QX30, η premium θυγατρική της Nissan
έχει σχεδιάσει τα επόμενα της βήματα.
Στα πλάνα τηςInfiniti
είναι ένα μεσαίο σπορ SUV και στην προσεχή έκθεση του Πεκίνου (25 Απριλίου – 4 Μαΐου) θα παρουσιαστεί σε πρωτότυπη μορφή.
Το μόνο που γνωρίζουμε προς το παρόν σχετικά με το QX Sport Inspiration (πέρα από τη σκοτεινή φωτογραφία του εμπρός μέρους) είναι ότι θα τοποθετηθεί στη μεσαία κατηγορία, απέναντι δηλαδή στα BMW X3/X4 και τα Mercedes GLC/GLC Coupe.
Κλείσιμο
Θεωρούμε πάντως πολύ πιθανό ένας από τους κινητήρες του αυτοκινήτου παραγωγής (αναμένεται να λανσαριστεί το 2017) να είναι ο νέος 3.0 V6 με διπλό turbo που κάνει πρεμιέρα στο Q50. Στις ευρωπαϊκές του προδιαγραφές αποδίδει 405 ίππους και ροπή 48,4 kgm.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.