Άρχισαν οι παραδόσεις για το μικρομεσαίο της Infiniti

Άρχισαν οι παραδόσεις για το μικρομεσαίο της Infiniti

Το Q30 βασίζεται στην πλατφόρμα MFA της Mercedes, από την οποία δανείζεται και κινητήρες, όπως τον 1.6 βενζίνης με 156 ίππους και το 2λιτρο με 211 ίππους.

Άρχισαν οι παραδόσεις για το μικρομεσαίο της Infiniti
Με την παραγωγή στο εργοστάσιο του Σάντερλαντ να έχει ανεβάσει ρυθμό, η Infiniti προχώρησε στις παραδόσεις του νέου μικρομεσαίου της αυτοκινήτου, αρχικά σε πελάτες στη Μ. Βρετανία. Το Q30 αποτελεί τον πρώτο εκπρόσωπο της premium μάρκας στο C segment, μία κατηγορία όπου υπάρχει έντονος ανταγωνισμός από Audi, BMW, Mercedes και Volvo.

Σημαντική βοήθεια στην εμπορική πορεία του Infiniti Q30 αναμένεται να προσφέρει η ανάδειξή του από τον οργανισμό Euro NCAP ως το πιο ασφαλές μικρομεσαίο οικογενειακό του 2015 (δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα). Το Q30 βασίζεται στην πλατφόρμα MFA της Mercedes, από την οποία δανείζεται και κινητήρες, όπως τον 1.6 βενζίνης με 156 ίππους και το 2λιτρο με 211 ίππους.

Μέσα στο 2016 θα ακολουθήσει το QX30, η crossover παραλλαγή του Q30. Θα διαθέτει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, προστατευτικές ποδιές και τετρακίνηση (στέλνει έως και το 50% της ροπής στους πίσω τροχούς) ώστε να εμφανίζει αυξημένης δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης