Η ανανέωση της Χάρτας Διαφορετικότητας από τη bwin Greece αντανακλά εκ νέου τη δέσμευσή του βραβευμένου brand να προσφέρει ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον.
Η έκτη γενιά του μοντέλου, στην ως τώρα ιστορία του, θα βασίζεται στο πάτωμα του Civic αλλά θα έχει τρίθυρο coupe αμάξωμα, τιμώντας την παράδοσή του. Το πρωτότυπο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πέρυσι τον Οκτώβριο στην έκθεση Japan Mobility Show η οποία έγινε στο Τόκιο. Τώρα είναι η σειρά της Ευρώπης να γίνει το ίδιο και το Goodwood είναι το καταλληλότερο μέρος να συμβεί αυτό, καθώς στη Βρετανία υπήρχε το τελευταίο εργοστάσιό της παραγωγής αυτοκινήτων της το οποίο έκλεισε το καλοκαίρι του 2021.
Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο Prelude. Εκτιμάται ότι το καινούργιο μοντέλο θα έχει τον δίλιτρο e:HEV κινητήρα που τοποθετείται στο Civic και στο CR-V και αποδίδει συνολικά 184 ίππους.
Ο Τομόγιουκι Γαμάγκαμι, Αρχιμηχανικός της Honda, δήλωσε σχετικά: «Το καινούργιο Prelude δεν σηματοδοτεί μόνο το πιο πρόσφατο κεφάλαιο στην εμπλοκή μας με την τεχνολογία υβριδικής διάταξης κινητήρων. Επίσης, είναι και ένα δημιούργημά μας το οποίο δείχνει την πρωτοπορία μας έρευνας και εξέλιξης σε αυτόν τον τομέα. Επιπλέον, το Prelude καταδεικνύει πόσο σημαντικοί είναι οι υβριδικής διάταξης κινητήρες στη στρατηγική εξηλεκτρισμού των μοντέλων μας. Είναι ένα σημαντικό βήμα στη δέσμευσή μας να κατασκευάζουμε όλα τα καινούργια αυτοκίνητά μας από το 2040 και έπειτα τα οποία να είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητα, είτε με μπαταρίες είτε με κυψέλες καυσίμου».